Την cloud υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne (μέλους του ομίλου εταιρειών Olympia) επέλεξε ο εμπορικός όμιλος Notos Com Holdings, κορυφαία ελληνική εταιρεία εμπορίας διεθνώς αναγνωρισμένων brands ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, ειδών προσωπικής φροντίδας και γραφής.  

Με την υποστήριξη του συνεργάτη της SoftOne, Advanced Consulting Α.Ε, η υπηρεσία ECOS E-Invoicing διασυνδέθηκε πλήρως με την κεντρική μηχανογράφηση της Notos, χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων υποδομών και επενδύσεων, αυτοματοποιώντας, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, τη διαδικασία τιμολόγησης της εταιρείας. 

Λειτουργώντας στην cloud πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft, η υπηρεσία ECOS E-Invoicing επιτρέπει στη Notos να διαχειρίζεται εύκολα και να αποστέλλει απευθείας μέσα από το εμπορικό της λογισμικό πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, στο σύνολο των πελατών χονδρικής με το πάτημα ενός κουμπιού. Απαλλαγμένη από δαπανηρές και χρονοβόρες εργασίες εκτύπωσης, εμφακέλωσης, αποστολής και αρχειοθέτησης έντυπων τιμολογίων, η εταιρεία εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και κόστος.   

Όλα τα εκδιδόμενα ηλεκτρονικά τιμολόγια και παραστατικά αρχειοθετούνται αυτόματα στο cloud, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα πρόσβασης και ανάκτησής τους από οπουδήποτε, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. 

Ο κ. Αργύρης Πατούσιας, Group IT Director του ομίλου Notos Com, επεσήμανε σχετικά: “Η υπηρεσία E-Invoicing έχει αυτοματοποιήσει πλήρως τη διαδικασία τιμολόγησης των πελατών μας, ανταποκρινόμενη με επιτυχία στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις λειτουργίας του Ομίλου μας. Στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού του συνόλου των εργασιών μας, θέτουμε ως προτεραιότητα πλέον την υλοποίηση και της λύσης ECOS EDI της SoftOne, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη και θα μας επιτρέψει να ανταλλάσσουμε γρήγορα και με ακρίβεια ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά με όλους τους συναλλασσόμενούς μας”.