H Cosmos Business Systems, σε συνεργασία με την Huawei, παρουσίασε νέα προϊόντα τεχνολογίας στο Artisanal της Κηφισιάς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση είχε έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα λόγω της απόκτησης του τίτλου Gold Enterprise Partner της Cosmos Business Systems, ο οποίος την καθιστά ως την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που τον αποκτά. Με αυτή τη «χρυσή» πιστοποίηση, η Cosmos Business Systems αναγνωρίζεται ως πολυετής και έμπιστος συνεργάτης της Huawei, που διαθέτει την εξειδίκευση αλλά και την τεχνογνωσία να παρέχει υπηρεσίες και λύσεις βάσει των προϊόντων της Huawei. Η Cosmos Business Systems είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Huawei στην Ελλάδα, με ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που αφορούν Enterprise Solutions for Networks, Data Centre, IT Infrastructure, Servers & Storage και End to end ICT Solutions. 

Η Huawei είναι μια εταιρεία που πρωτοπορεί στις εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως εξήγησαν και οι εκπρόσωποι της, και επενδύει τεράστια ποσά στην έρευνα αλλά και στην ανάπτυξη. Στην διοργάνωση έγινε μια δυναμική παρουσίαση της δικής της πρότασης για την 4η τεχνολογική επανάσταση. 

H Cosmos Business Systems είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την πορεία της συζήτησης στην παρουσίαση αυτή. Αποσκοπεί και ευελπιστεί και σε επόμενες, μελλοντικές, παρουσιάσεις η συμμετοχή των παρευρισκόμενων να είναι το ίδιο τόσο θερμή και το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις να παραμένει αμείωτο.