Επιβραβεύοντας ηθικά το αθλητικό πνεύμα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου Quest, συνέδεσαν τη συμμετοχή των εργαζομένων που έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με προσφορά στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με στόχο τη μεγιστοποίηση του οφέλους και τη συνεισφορά στο μεγάλης εμβέλειας έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», επελέγη φέτος η υποστήριξη του 24ωρου Fund Raising Μαραθώνιου Gaming 2019, που υλοποιεί  για 7η συνεχόμενη χρονιά o Οργανισμός στις 14-15 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή γνωστών YouTubers, stand up κωμικών και της μεγάλης κοινότητας των gamers, ως Platinum Χορηγός. Συμπληρώνοντας τη δράση, το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου, θα συμβάλλει στην προώθηση του Μαραθωνίου μέσω των κοινωνικών του δικτύων και θα παρακινήσει  τους πελάτες του να βοηθήσουν  και αυτοί στην προσπάθεια με τη δική τους συνεισφορά. Έτσι οι δύο Μαραθώνιοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιστοί στο «ευ αγωνίζεσθαι», φέτος στην ομάδα δρομέων του Ομίλου Quest  συμμετείχαν 62  δρομείς  από τις εταιρείες Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, ACS και Cardlink, που  αγωνίσθηκαν στη Μαραθώνια Διαδρομή και στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων.  Εκτός από τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στους εργαζόμενους του Ομίλου Quest προσφέρονται και επιπλέον δυνατότητες άθλησης, ανοίγοντας τον δρόμο για έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής.