Η Κωτσόβολος με βαθιά πίστη πως όλοι μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη ζωή, δίνει δύναμη στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στηρίζοντας τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.  

Αγοράζοντας μία συσκευασία δώρου, από όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος, μπορεί ο καθένας να στηρίξει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για τα «γενναία παιδιά» με αναπηρία, και βοηθά τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τις θεραπείες τους. Οι νέες χάρτινες συσκευασίες δώρου της Κωτσόβολος διατίθενται σε τσάντες και κουτιά, δύο μεγέθη για κάθε είδος, για όλα τα μεγέθη των δώρων. Ακόμη και ένα μικρό ποσό μπορεί να στηρίξει τα της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν, μικρά ή μεγάλα «βήματα ζωής».

Παράλληλα, φέτος, όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στα καταστήματα Κωτσόβολος στολίστηκαν με κορυφές ειδικά σχεδιασμένες από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εταιρεία καλεί τον κόσμο να μοιραστεί τη δύναμη μίας ευχής και να στηρίξει το έργο του οργανισμού. Μόνο με τη βοήθειά όλων μας, η ευχή ενός παιδιού μπορεί να γίνει πραγματικότητα για να φτάσει πιο κοντά στο θαύμα της ζωής του!

Η Κωτσόβολος στηρίζει διαχρονικά το μεγάλο έργο των κοινωνικών της εταίρων, που δίνουν μάχη για τα παιδιά τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή να διαδώσουμε το μήνυμα, αλλά η δύναμη βρίσκεται καθημερινά στα χέρια μας για να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή σε όλους!  

Εάν θέλετε να συμβάλλετε κι εσείς, δείτε το έργο του ΕΛΕΠΑΠ και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).