Με στόχο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον καταναλωτή, η Huawei εξελίσσει συνεχώς το περιβάλλον εργασίας στα smartphones της.

Η τελευταία του αναβάθμιση, το EMUI10, έρχεται για να προσφέρει μία επαναστατική, τεχνολογική εμπειρία για τον χρήστη, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. To EMUI10 ξεχωρίζει για τον σύγχρονο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική του και βελτιώνει σημαντικά τη συνολική ποιότητα που αποκομίζει ο καταναλωτής από την χρήση ενός smartphone στην καθημερινότητά του.

Το EMUI10 συμπεριλαμβάνει περισσότερες ενημερώσεις, είναι συμβατό με περισσότερες από 30 συσκευές και θα προσφέρει άριστη εμπειρία Τεχνητής Νοημοσύνης σε πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. 

Το EMUI10 γίνεται τώρα διαθέσιμο στις συσκευές που θα κάνουν ενημέρωση σε Android 10 και συγκεκριμένα στα: P30, P30 Pro , P30 Lite, Mate 20 Pro, Mate 20 Lite, Nova 5T, P Smart 2019, Mate 10 Pro, P20 και P20 Pro.

Το νέο EMUI 10 έρχεται με μεγάλες βελτιώσεις στο User Interface, με dark mode, με νέα χρώματα, φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και γραφικά απαράμιλλης αισθητικής.  

  • Magazine Layout για βελτιωμένη εμπειρία ανάγνωσης

pastedGraphic.png

Η διάταξη κειμένου και ο σχεδιασμός του UI θυμίζουν περιοδικό, με μεγάλους τίτλους, λευκό περιθώριο, κατανομή περιεχομένου σε στήλες, δυνατότητα επισήμανσης κειμένου και βελτιωμένη απεικόνιση για ακόμα καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης.

Το Magazine Design κάνει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη πιο ελκυστικό, σαν σελίδες περιοδικού . Το ίδιο ισχύει και για το UI.

pastedGraphic_1.png

  • Morandi Style

Πέρα από το μπλε-λευκό καμβά, το σύστημα EMUI10 έχει σχεδιαστεί πάνω στην αρχή του υψηλού κορεσμού χρωμάτων  για μικρά στοιχεία και χαμηλού κορεσμού χρωμάτων  για μεγάλα στοιχεία. Χρώματα Morandi (χρώματα χαμηλού κορεσμού) έχουν χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσουν την απεικόνιση μεγάλων στοιχείων. Η έμπνευση προκύπτει από τον διάσημο  Ιταλό ζωγράφο Giorgio Morandi ο οποίος στους πίνακές του χρησιμοποιεί  χρώματα χαμηλού προφίλ αλλά κομψά,  που ταιριάζουν με τα προϊόντα Huawei.

pastedGraphic_2.png

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται έξι χρώματα Morandi, στις Επαφές, το Σημειωματάριο και τα Tips.