Το BOX, μία νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού και καφέ φέρνει ο Όμιλος ΟΤΕ, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες.

Το BOX ξεχωρίζει, γιατί μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, για πρώτη φορά οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, αλλά και να προγραμματίζουν την ώρα και την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας τους (scheduled ordering). Στα μοναδικά πλεονεκτήματα του BOX συγκαταλέγεται και η δυνατότητα των χρηστών να κερδίζουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για την παραγγελία τους, εξαργυρώνοντάς τους σε επόμενη παραγγελία σε εκπτώσεις, σε πακέτα ΜΒ από την COSMOTE ή και σε δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Οι πελάτες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα πανελλαδικά. Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και με συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες εστίασης.

Οι δυνατότητες του BOX και τα οφέλη για τους χρήστες  

Μέσα από το BOX, οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ, εύκολα και γρήγορα, απολαμβάνοντας μοναδικά οφέλη, όπως: 

  • Rewards: Με κάθε παραγγελία από το BOX, αφήνοντας κριτική, πληρώνοντας με κάρτα και καλώντας φίλους να χρησιμοποιήσουν το BOX, ο χρήστης συγκεντρώνει πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε προσφορές, MB και δωροεπιταγές. Κάθε φορά που ανοίγει την εφαρμογή, ο καταναλωτής βλέπει πόσους πόντους έχει συγκεντρώσει. 
  • Taste Profile: Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το «γευστικό» του προφίλ, με βάση τις προτιμήσεις σε κουζίνες και γεύσεις (π.χ. καυτερά, vegeterian). Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτει τα καταστήματα που έχουν φαγητά και ροφήματα που πραγματικά ταιριάζουν στις γεύσεις του.
  • Προγραμματισμένη ώρα παράδοσης: ο χρήστης του BOX μπορεί να επιλέξει την ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας του. 
  • Κριτική πιάτου/καταστήματος: Εκτός από την αξιολόγηση ενός καταστήματος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κριτική για συγκεκριμένα πιάτα, αλλά και να προτείνουν πιάτα και καταστήματα μόνο για τους φίλους τους. 

«Με φρέσκια εικόνα και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, που εστιάζουν στην προσωποποιημένη αναζήτηση του πελάτη, την ποικιλία στις επιλογές και τη συνεχή επιβράβευση, το BOX έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των καταναλωτών και να επαναπροσδιορίσει τις συνήθειες τους στο online food delivery. Στον Όμιλο ΟΤΕ, κοιτώντας μπροστά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε υπηρεσίες με νέες δυνατότητες και έξυπνες λύσεις, για να κάνουμε καλύτερη και ευκολότερη την καθημερινότητα των πελατών μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Στο BOX, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Desquared, οι καταναλωτές θα βρουν συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα εστιατόρια και καφέ της περιοχής τους, το μενού του καταστήματος που τους ενδιαφέρει, πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης και το κόστος της παραγγελίας τους. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά στον διανομέα, είτε με χρήση κάρτας (πιστωτικής/χρεωστικής) στο site & το app κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.