Μια επιτυχημένη συνεργασία συνεχίζεται με δύο ηγέτες στην κατηγορία τους, την πολυνίκη ελληνική ομάδα μπάσκετ, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και μια εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, Lenovo, να ανανεώνουν την κοινή τους πορεία και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συνέχεια της συνεργασία τους παρουσιάστηκε και επίσημα στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (10/12) στο ΟΑΚΑ, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Lenovo, Παναγιώτη Μακρυνιώτη, του Εμπορικού Διευθυντή της ΚΑΕ  Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μιχάλη Λάιου και του αθλητή των «πράσινων» Γιώργου Παπαγιάννη. Οι τρεις τους αναφέρθηκαν στους κοινούς τους στόχους και φιλοδοξίες που δεν μπορούν παρά να έχουν ως στόχο την κορυφή!

Ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης δήλωσε: «Για πάνω από έναν χρόνο η Lenovo συμπορεύεται με μεγάλη επιτυχία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός OΠΑΠ και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που είμασταν δίπλα στην κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ σε όλες τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε όλο αυτό το διάστημα. Η Lenovo θα συνεχίσει να στηρίζει την Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – μια ομάδα πρότυπο, με διεθνή αναγνώριση, κύρος και ιστορία που χαρακτηρίζεται από πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές.
Η Lenovo είναι εταιρεία που ανήκει στις Fortune 500 παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο και παραμένει εδώ και καιρό στην κορυφή των πωλήσεων PC παγκοσμίως και πρόσφατα και στην Ελλάδα.

Στη Lenovo όραμά μας είναι η παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, αναπτύσσοντας τεχνολογίες που αλλάζουν τον κόσμο και δημιουργούν μια αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία. Ως ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση, με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: τη νοοτροπία του πρωταθλητή και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και διακρίσεις. Βάζοντας ξανά ψηλά τον πήχη, συνεχίζουμε μαζί την πορεία προς την κορυφή και ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα.»

O Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μιχάλης Λάιος, τόνισε: «Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική ημέρα καθώς επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Lenovo. Ως ομάδα μας διέπει το αίσθημα της ομαδικότητας και όταν βρίσκεις και πολύ καλούς συμπαίκτες δημιουργείς όμορφα πράγματα. Με τη Lenovo μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Όπως είπε και ο κ. Μακρυνιώτης, οι πρωτιές της Lenovo συνδυάζονται με τον καλύτερο δυνατό με αυτές της ομάδας μας. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε καθώς ο Παναθηναϊκός πάντα κάνει συνεργασίες με Top Brands. Είμαστε ένα Top Brand στον Αθλητισμό και η Lenovo είναι κάτι αντίστοιχο στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα. Οπότε, νομίζω πως η συνταγή είναι εξ’ αρχής πετυχημένη δεδομένων και των κοινών μας αξιών. Η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη και έρχεται η φετινή ανανέωση για να πάει παραπέρα αυτή τη συνεργασία. Εύχομαι τα καλύτερα».

Τέλος, ο αθλητής του της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Γιώργος Παπαγιάννης , δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Lenovo. Πρόκειται για μια εταιρεία κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Πλέον, η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, οπότε είναι λογικό τέτοιες συνεργασίες να μου αρέσουν περισσότερο. Εύχομαι αυτή η κοινή μας πορεία με τη Lenovo να συνεχίσει να συνδυάζεται με επιτυχίες της ομάδας μας. Να είστε καλά».