Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου το τηλεπαιχνίδι “Comedy Kids”, σε παραγωγή COSMOTE TV, με «πρωταγωνιστές» γονείς και παιδιά και παρουσιαστή τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.00, στο COSMOTE SERIES HD, ενώ ταυτόχρονα με την προβολή του στο κανάλι, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. 

Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο, ταυτόχρονα με την προβολή του στο κανάλι COSMOTE SERIES HD, και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Σε κάθε επεισόδιο του Comedy Kids παιδιά και γονείς προσκαλούνται σε ένα παιχνίδι κωμωδίας, στο οποίο διαγωνίζονται σε κουίζ γνώσεων, περνούν πρωτότυπες δοκιμασίες, προσπαθούν να λύσουν προβλήματα και να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα, αποδεικνύοντας πόσο καλά ξέρουν ο ένας τον άλλον. 

Επίσης, τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλο δημοσιογράφου και «ανακρίνουν» έναν επώνυμο καλεσμένο. Παράλληλα, διαλέγουν τα αγαπημένα τους υλικά και βαθμολογούν τον οικοδεσπότη Γιώργο Χατζηπαύλου στη συνταγή που του αναθέτουν. 

Το Comedy Kids αποτελεί συνέχεια των πρωτότυπων παραγωγών της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy.

 

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής έχει αναλάβει το Comedy Lab.