Η LG Electronics (LG) προτείνει στους καταναλωτές τα καλύτερα φορητά ηχεία για να συνοδεύσουν τις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις τους και να συμβάλλουν στα μοναδικά χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Τα φορητά ηχεία αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις της τεχνολογίας, καθώς προσφέρουν δυνατή μουσική και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, παρέχοντας πολλές δυνατότητες και ευκολίες στους λάτρεις του καλού ήχου. 

Τα φορητά ηχεία της σειράς XBOOM Go της LG, χάρη στη συνεργασία με την Meridian Audio, την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ήχου υψηλής ανάλυσης, διαθέτουν εντυπωσιακά διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδουν ισορροπημένο ήχο και δυνατά μπάσα, χωρίς παραμορφώσεις, δίνοντας άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη των ηχείων με apt-X HD επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας, από το συμβατό τηλέφωνο των χρηστών απευθείας στο ηχείο τους. 

Παράλληλα, οι χρήστες μέσω του Google Assistant με τη λειτουργία φωνητικών εντολών μπορούν άνετα να σταματήσουν ή να προχωρήσουν στο επόμενο τραγούδι χωρίς καν να αγγίξουν το smartphone τους. Ακόμη, στην περίπτωση που θέλουν να προσθέσουν χρώμα το πάρτι τους, δεν έχουν παρά να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή LG Bluetooth audio και να εξατομικεύσουν τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τη διάθεσή τους μέσα από 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς XBoom Go έχουν σχεδιαστεί για εύκολη μεταφορά καθώς η λαβή X-Grip προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα και τη δομική προστασία. Τέλος, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτουν, έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν ήχο έως και 20-24 ώρες μέχρι την επόμενη φόρτιση.