Μήπως ήρθε η ώρα για ένα νέο πιο σύγχρονο laptop; Η λύση έρχεται από τον Κωτσόβολο με μία νέα ενέργεια που διευκολύνει όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους με την απόκτηση ενός νέου laptop, αποσύροντας το υπάρχον και λαμβάνοντας επιστροφή χρημάτων.

Έως τις 31 Ιανουαρίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ένα καινούργιο laptop πιο λεπτό, ελαφρύ και γρήγορο, αποσύροντας το παλιό τους laptop έως 5 ετών, και να κερδίσουν έως και €200 επιστροφή στο λογαριασμό τους. Με απλά βήματα το laptop της επιλογής τους βρίσκεται πιο κοντά τους:

  1. Επισκεφτείτε ένα από τα 95 καταστήματα του Κωτσόβολου, το kotsovolos.gr ή το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης (210 2899999) και επιλέξτε το laptop που θέλετε αξίας €499 και άνω με επεξεργαστή Intel Core i3 – i5 – i7- i9 & Microsoft Windows,
  2. εγγραφτείτε στο site https://www.kotsovolos-aposyrsi.gr/, ανεβάστε την απόδειξη αγοράς σας και ακολούθησε τις οδηγίες για την αποστολή της παλιάς συσκευής.

Η παλιά συσκευή εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις για την απόσυρση, θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων εντός 30 ημερών, καθώς και το κόστος μεταφοράς της παλιάς συσκευής.

Μην χάνετε χρόνο, κάνετε τη ζωή σας καλύτερη με ένα νέο laptop! Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις ανατρέξτε στο: www.kotsovolos.gr.