Η mobile τράπεζα N26 ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με το λανσάρισμα των premium προϊόντων της.

Τρία νέα προϊόντα – το N26 You, το N26 Business You και το N26 Metal, είναι πλέον διαθέσιμα για τους έλληνες πελάτες της εταιρείας, επιπλέον του δωρεάν λογαριασμού. Με το λανσάρισμα των νέων προϊόντων, η N26 πλέον προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προνομίων για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία.

Με μία γκάμα υπηρεσιών που εναρμονίζονται με τον digital τρόπο ζωής του σύγχρονου καταναλωτή, οι κάτοχοι των N26 You και N26 Business You έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές και αναλήψεις σε οποιοδήποτε νόμισμα χωρίς χρεώσεις. Παράλληλα, δικαιούνται πλήρη ταξιδιωτική ασφάλιση, για μια μοναδική τραπεζική εμπειρία που δε γνωρίζει σύνορα. Επιπλέον, οι κάτοχοι της Ν26 You θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 10 Spaces. Η υπηρεσία Spaces αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της Ν26 και προσφέρει στους χρήστες έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αποταμιεύουν τα χρήματά τους ανάλογα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και στόχους. Σύντομα, η υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα χρήματα αυτών των υπό-λογαριασμών με φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα.  

 Οι κάτοχοι του N26 You έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ 5 διαφορετικών χρωμάτων για τη δική τους N26 You Mastercard – Aqua, Rhubarb, Sand, Slate και Ocean – ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους. Όλα τα πλεονεκτήματα του N26 You, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών εκπτώσεων και προσφορών σε συνεργάτες όπως η Booking.com, το Lime και η WeWork, ισχύουν και για το N26 Business You, ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτό-απασχολούμενους. Το N26 Business You επιτρέπει στους κατόχους του να διαχωρίζουν έσοδα και έξοδα που σχετίζονται με τη δουλειά, με επιπλέον επιστροφή χρημάτων της τάξεως του 0.1% σε όλες τους τις συναλλαγές με την N26 Business Mastercard.

Η premium συνδρομή Ν26 Metal πάει ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας την απόλυτη τραπεζική εμπειρία της N26. Επιπλέον των πλεονεκτημάτων που είναι διαθέσιμα για τους πελάτες του N26 You, το N26 Metal προσφέρει εκτενέστερη ταξιδιωτική, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη που περιλαμβάνει χειμερινά σπορ και επείγοντα οδοντιατρικά συμβάντα, ασφάλεια σε ενοικιάσεις αυτοκινήτου, ποδηλάτου και σκούτερ, όπως επίσης και ασφάλεια κλοπής κινητού τηλεφώνου και ατυχημάτων στο σπίτι.  

 Επιπλέον των αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων, οι κάτοχοι της N26 Metal έχουν πρόσβαση σε money-can’t-buy εμπειρίες, αλλά και πρόσβαση στην αποκλειστική υπηρεσία υποστήριξης πελατών από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο. Κατασκευασμένη με τη χαρακτηριστική μινιμαλιστική αισθητική της N26, η μεταλλική κάρτα από ανοξείδωτο ατσάλι του N26 Metal διατίθεται σε 3 χρώματα: Quartz Rose, Slate Gray και Charcoal Black. 

Ο Sarunas Legeckas, General Manager της N26 στην Ελλάδα, δήλωσε: “Το λανσάρισμα του Ν26 You και του N26 Metal αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια μας να αυξήσουμε τα παρεχόμενα προϊόντα μας στους Έλληνες καταναλωτές, προσφέροντας ακόμα πιο εξατομικευμένες, αδιάλειπτες και μοναδικές τραπεζικές εμπειρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους. Μέσα στους επόμενους μήνες σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και προσφορές για τους standard και τους premium πελάτες μας στην Ελλάδα”.

Το N26 You και το N26 Business You είναι διαθέσιμα στην τιμή των €9.90 το μήνα, ενώ το N26 Metal στην τιμή των €16,90 το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καρτών της N26, επισκεφτείτε το https://n26.com/en-eu/plans.