Το Huawei Watch GT2 δεν συλλέγει απλά και επεξεργάζεται πληροφορίες γύρω από τις δραστηριότητές σου, τις προπονήσεις σου και την ποιότητα του ύπνου σου.

Σου επιτρέπει επίσης να αισθάνεσαι και να δείχνεις καλά σε κάθε περίσταση. Θέλεις να κυκλοφορείς με ένα φουτουριστικό gadget, ή να δείχνεις κλασσικά κομψός σε ένα επαγγελματικό δείπνο; Απλά άλλαξε την όψη του ρολογιού σου επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικές προσόψεις ανάλογα με την περίσταση.  Άλλαξε κι εσύ το look του Watch GT2 σου με μια κίνηση. Μάθε πώς…

pastedGraphic.png

Τα νέα μοντέλα του Huawei Watch GT2: 46mm και 42mm

Ακολουθώντας την παράδοση της ωρολογοποιίας και έχοντας δικό του χαρακτήρα, το Huawei Watch GT2 διατηρεί το όμορφο κλασικό design του Huawei Watch GT με πιο λεπτεπίλεπτη εμφάνιση. 

Ο σχεδιασμός του Watch GT2 αποτυπώνεται σαν ένα τρισδιάστατο γυάλινο αντικείμενο που είναι ταυτόχρονα  ακριβές, εκλεπτυσμένο και μοντέρνο διατηρώντας μια απέριττη κλασική φινέτσα. Το Watch GT2 μπορεί επίσης να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις  και την προσωπικότητα του χρήστη, με απλές  αναβαθμίσεις στο καντράν του ρολογιού που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η δυνατότητα επιλογής πρόσοψης έχει προστεθεί στην εφαρμογή της Huawei, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση για διαφορετικές επιφάνειες στη οθόνη του ρολογιού σας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα θεμάτων και στυλ, για να μπορούν να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές στυλιστικές ανάγκες και να ξεχωρίζουν. Η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς με αναβαθμίσεις, καθώς και νέα σχέδια (η διαθεσιμότητα ποικίλει ανά χώρα).

Ας δούμε τη διαδικασία βήμα-βήμα:

Κύρια Οθόνη «Υγεία»

pastedGraphic_1.png

Στην εφαρμογή «Υγεία», προβάλλεται το σύνολο των δεδομένων που έχει συγκεντρώσει το ρολόι. Για να αλλάξεις συσκευή ή ρυθμίσεις, πάτα στο εικονίδιο “Συσκευές” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Οθόνη « Συσκευές»

pastedGraphic_2.png

Σε αυτή την ενότητα της εφαρμογής της Huawei μπορείς να προσθέσεις νέες συσκευές (smartwatch, smartband, ζυγαριά ή monitor παρακολούθησης καρδιακών παλμών). Μπορείς επίσης να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των συνδεδεμένων συσκευών, εν προκειμένω του Huawei Watch GT 2.

 Για να βρεθείς στην επιλογή επιφάνειας ρολογιού:

  1. Απευθείας από την οθόνη «Συσκευές» επιλέγεις «Προσόψεις Ρολογιού»  για να  βρεθείς στο πάνελ από το οποίο μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις μιας συγκεκριμένης συσκευής (π.χ. monitor παρακολούθησης άγχους, υπενθυμίσεις δραστηριοτήτων κτλ.)

pastedGraphic_3.png

Επιφάνειες Ρολογιού 

Η επιλογή «Επιφάνειες Ρολογιού» είναι πολύ εύχρηστη. Σε αυτό το πάνελ μπορείς να βρεις όλες τις προσόψεις με μια μικρή περιγραφή ή κουμπί:

  • Installed – όλες οι ήδη κατεβασμένες και εγκατεστημένες προσόψεις
  • Update – όλες οι ήδη κατεβασμένες και εγκατεστημένες προσόψεις για τις οποίες διατίθεται αναβάθμιση
  • Install – όλες οι προσόψεις που είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση

pastedGraphic_4.png

Μπορείς να κατεβάσεις ή να αναβαθμίσεις την επιφάνεια απευθείας ή να μπεις μέσα στην καθεμία για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες (σύντομη περιγραφή και μέγεθος):

pastedGraphic_5.png             pastedGraphic_6.png                 pastedGraphic_7.png

Αφού κατεβάσεις μία πρόσοψη μπορείς να την ορίσεις ως «προεπιλεγμένη» (default).

Διαγραφή επιφανειών

Έχεις κατεβάσει πάρα πολλές επιφάνειες; Μπες στην ενότητα «Δικές μου» και δες τη συλλογή για να απελευθερώσεις χωρητικότητα για νέες προσόψεις.

pastedGraphic_8.png                  pastedGraphic_9.png

Κάνε πρόσοψη… το πρόσωπό σου!

Μπορείς επίσης να φτιάξεις το δικό σου background. Είναι πάρα πολύ εύκολο. Από την ενότητα «Δικές μου», πήγαινε στο «Gallery».

Μπορείς να ανεβάσεις μία εικόνα background (για παράδειγμα τη φωτογραφία κάποιου κοντινού σου προσώπου) κάνοντας κλικ στο “+”. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις στυλ και σχέδιο και να προσαρμόσεις τη γραμματοσειρά καθώς και τη θέση των γραμμάτων πάνω στην πρόσοψη.

pastedGraphic_10.png         pastedGraphic_11.png

Σημείωση: Η επιλογή Επιφάνειες Ρολογιού  είναι διαθέσιμο σε μερικές χώρες, σε κινητά με Android 4.4 και πάνω.