Η Riot Games ανακοίνωσε μια νέα ομάδα, η οποία σε συνεργασία με έμπειρους προγραμματιστές θα δημιουργήσει ολοκαίνουργια παιχνίδια που θα επεκτείνουν το σύμπαν του League of Legends (LoL). Η πρωτοβουλία αυτή φέρει τον τίτλο Riot Forge και στόχο έχει να ενισχύσει τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης της Riot Games.

«Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τους συνεργάτες μας και το πάθος τους για την ανάπτυξη παιχνιδιών στο LoL IP, το οποίο κατέχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης», δήλωσε η Leanne Loombe, Επικεφαλής της Riot Forge. «Είμαστε ειλικρινά αφοσιωμένοι στη μακροπρόθεσμη επιτυχία των προγραμματιστών μας και επιδιώκουμε από κοινού να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους gamers κάθε είδους».

Η Riot Forge θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων εμπειριών για gamers που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο League of Legends Universe, σε διαφορετικά είδη σε διάφορες πλατφόρμες, ενώ θα συμπληρώσει τα παιχνίδια που η Riot αποκάλυψε πως αναπτύσσει κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα 10 χρόνια του LoL. Η Riot Forge συνεργάζεται στενά με τους εξωτερικούς προγραμματιστές της για να εξασφαλίσει ότι υποστηρίζονται από τις Riot ομάδες με σκοπό να δημιουργήσουν διασκεδαστικές, συναρπαστικές και μοναδικές εμπειρίες gaming παιχνιδιού με τo δικό τους στυλ μέσα στο League of Legends Universe.

«Ψάχνουμε πάντα για νέους τρόπους να φέρουμε το World of Runeterra και τους πρωταθλητές του σε νέα ακροατήρια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Greg Street, VP of IP and και Entertainment στη Riot Games. «Υπάρχουν τόσα πολλά ταλαντούχα game studios σε όλο τον κόσμο, με εξαιρετική εμπειρία και δεξιότητες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης ενός παιχνιδιού και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί τους για να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες στην LoL IP».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:  www.riotforgegames.com