Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ECDM Expo 2019 η πιο σημαντική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή τής Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ECDM Expo 2019 διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη 100+ εκθετών και χορηγών και την επισκέφτηκαν πάνω από 3.500 επαγγελματίες.

Δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος για την ECDM Expo ήταν το γεγονός ότι ο εκθεσιακός χώρος κάλυψε πλήρως το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ διοργανώθηκαν παράλληλα, συνολικά έξι συνεδριακές εκδηλώσεις, σε δύο αίθουσες, κατά τις δύο ημέρες της έκθεσης.

Στα παράλληλα συνέδρια και εκδηλώσεις, συμμετείχαν πάνω από 400 σύνεδροι και περισσότεροι από 50 ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τις αίθουσες να είναι ασφυκτικά γεμάτες, στη μεγαλύτερη διάρκεια και των δύο ημερών.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο Keynote dinner, τη δεξίωση για τα υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς. 

Τις εργασίες του κεντρικού διήμερου συνεδρίου, άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κ. Κατερίνα Φραϊδάκη.

Στο Tourism.Next το συνέδριο για τον τουρισμό, χαιρετισμό απηύθυνε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος. 

Στο Digital Agencies Roundtable, στην εκδήλωση για τα κορυφαία στελέχη των εταιρειών του χώρου, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της 1ης έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τον κλάδο, με στόχο την «χαρτογράφησή του».

Τέλος, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ECDM Expo πραγματοποιήθηκε το Meet Magento Greece, το ετήσιο συνέδριο για την κυρίαρχη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η eCommerce & Digital Marketing Expo 2019 διοργανώθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών:

Μεγάλοι Χορηγοί: Accenture, ACS, ATCOM, DHL, Lighthouse, bmind, Netsteps, Vendalion

Χορηγοί: Retargeting, G.A.P. Vassilopoulos Group, Routee, EDPS, Generation Y, Channel Advisor, ApcoPay, MainSys, Steficon, Trebbble, Infocall, e-volution Awaeds 2020

Υποστηρικτές: ONIT!, refluence, Business Cloud, cs.cart hellas, cloudOn, IpHost, DigitalUp, Hubspot