Σήμερα, η Rakuten Viber, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως, παρουσιάζει ένα μοναδικό “giftbot” – αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερο να δίνεις παρά να παίρνεις δώρα!

To “giftbot” δημιουργήθηκε για τα 9α γενέθλια του Viber και δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να «γυρίσουν τον τροχό» και να κερδίσουν μοναδικά δώρα όπως: ένα κουπόνι Viber Out, ειδικές εκπτώσεις, κουπόνια από συνεργαζόμενα brands ή πακέτα αυτοκόλλητων. Ο καθένας που γυρίζει τον τροχό παίρνει ένα δώρο! Επιπλέον ένα δεύτερο δώρο θα δοθεί σε όσους χρήστες καλέσουν τους φίλους τους να παίξουν μαζί τους.

Εκτός από το Viber, περισσότερα από 35 συνεργαζόμενα με την εφαρμογή brands δίνουν δώρα. Οι χρήστες του Viber έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα συνολικής αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα δώρα προσαρμόζονται σε κάθε χώρα, έτσι ώστε οι χρήστες να λαμβάνουν εκείνα που ισχύουν για τη χώρα τους. 

Το Viber ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια με σκοπό να προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μένουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο, χωρίς να πληρώνουν υψηλά τηλεφωνικά έξοδα. Σήμερα αυτή η αποστολή παραμένει, αλλά συμπληρώνεται από έναν ακόμα σκοπό: την προσφορά της πιο ασφαλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Για να γιορτάσει τα 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Viber καλεί τους χρήστες να συμμετέχουν στο διασκεδαστικό giftbot και να γυρίσουν τον τροχό για να κερδίσουν.

“Η ομάδα της Viber ήθελε να γιορτάσει τα 9 χρόνια της πλατφόρμας με έναν τρόπο που θα ανταμείβει τους χρήστες μας, καθώς εκείνοι είναι που έχουν φτάσει την εφαρμογή στο σημείο όπου είναι σήμερα”, δήλωσε η Cristina Constandache, Chief Revenue Officer της Rakuten Viber. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που πολλοί από τους συνεργάτες μας συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια προσφέροντας δώρα και ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο το πιστό ακροατήριο που έχουν δημιουργήσει στο Viber”.

Για να «γυρίσετε» τον τροχό τώρα και να κερδίσετε, πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://vb.me/e7e777 [σημείωση: πρόσβαση μέσω κινητού]

pastedGraphic.png

Ακολουθήστε το Community “Viber Ελλάδα” για να μείνετε συντονισμένοι και να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις ενημερώσεις και τα νέα σχετικά με την εφαρμογή απευθείας από το Viber.

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή πού βρίσκονται. Οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες όπως οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, βιντεοκλήσεις, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Η Rakuten Viber είναι μέλος της Rakuten Inc., παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αποτελεί το επίσημο κανάλι επικοινωνίας της FC Barcelona και την επίσημη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων των Golden State Warriors.