Τα κομψά ακουστικά της Sony είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας φέτος, με δυνατότητες που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια. Τα ολοκαίνουργια και εντελώς ασύρματα WF-1000XM3 in-ear ακουστικά προσφέρουν κορυφαίο ήχο υψηλής ποιότητας, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα ακουστικά διαθέτουν τον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1e, ιδανικό για τους λάτρεις της υψηλής απόδοσης ήχου, προσφέροντας εκπληκτικό ήχο με ελάχιστη παραμόρφωση. Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός τους επιτρέπει στους χρήστες να κινούνται ελεύθερα χωρίς κίνδυνο να μπερδευτούν με καλώδια, ενώ έχουν κατασκευαστεί ειδικά, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα στο αυτί – ιδανικά για τις μετακινήσεις των εορτών και τα μακρινά ταξίδια που θα κάνετε για να δείτε τα οικογενειακά σας πρόσωπα. 

Εάν τα κλασικά over-ear ακουστικά είναι πιο κοντά στο στυλ σας, ιδανικά για εσάς είναι τα βραβευμένα ακουστικά WH-1000XM3 της Sony που παρέχουν εξαιρετική απόδοση ήχου σε έναν διαχρονικό σχεδιασμό. Είτε αγαπάτε τις γιορτινές μελωδίες, είτε δεν θέλετε να ακούσετε το ίδιο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ για δέκατη φορά (!), τα WH-1000XM3 έχουν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν τελείως τους εξωτερικούς θορύβους – επιτρέποντας στον χρήστη να βυθιστεί πλήρως στη μουσική. Όταν οι υπόλοιπο ανοίγουν τα δώρα τους την ημέρα των Χριστουγέννων, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε με τα αγαπημένα σας WH-1000XM3, καθώς η μοναδική λειτουργία «Quick Attention» της Sony επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με το περιβάλλον χωρίς να τα αφαιρούν, τοποθετώντας το χέρι τους δίπλα στο δεξί αυτί, ενώ το «Adaptive Sound Control» ρυθμίζει αυτόματα τον περιβάλλοντα ήχο γύρω σας.

Η Sony ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τα ολοκαίνουργια WI-1000XM2 ακουστικά. Είναι κατασκευασμένα για να παραμένουν σταθερά στο αυτί με σχεδιασμό που αποτρέπει την είσοδο των περιβάλλοντα θορύβων, ενώ η τεχνολογία «Dual Noise Sensor» αποτρέπει οποιοδήποτε ήχο. Σε συνδυασμό με την κορυφαία στη βιομηχανία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, χάρη στον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή HD QN1, τα ακουστικά προσφέρουν ένα εντελώς νέο επίπεδο ησυχίας. 

Για όσους θέλουν να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα πινελιά στην γκαρνταρόμπα τους αυτές τις διακοπές, υπάρχουν οι νέες, τολμηρές επιλογές χρωμάτων των overband ακουστικών WH-H910N. Δώστε λίγο χρώμα, με πέντε διαφορετικές αποχρώσεις – κόκκινο, μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί ή μπλε. Οι λάτρεις της Χριστουγεννιάτικη μουσικής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες, με ενισχυμένη διάρκεια μπαταρίας και υψηλής ποιότητας ήχο με μουσικές επιλογές από πολλαπλές πηγές για να κάνουν «stream» και να «κατεβάσουν» απευθείας στο Walkman®. 

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.png

To πάρτι απογειώνεται με τα μοναδικά ηχεία της Sony

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς. Φέτος, δώστε ένταση στις γιορτές σας με δυνατά μπάσα από το μοναδικό SRS-XB32 ηχείο της Sony με λειτουργία  EXTRA BASS™. Νιώστε τον βαθύ και δυναμικό ήχο μπάσων του ηχείου, μέσα από μία συμπαγή και ανθεκτική  στο νερό κατασκευή  – μια ξεκάθαρη απαίτηση από όλους όσοι διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Με τη λειτουργία «LIVE SOUND», μπορείτε να απολαύσετε μια τρισδιάστατη εμπειρία και να ζήσετε τη μουσική σαν να βρίσκεστε πράγματι, σε ένα χώρο ζωντανής μουσικής. Για επιπλέον γιορτινή διάθεση, ενεργοποιήστε το «Party Booster» που προσφέρει συναρπαστικό φωτισμό και ηχητικά εφέ. Μπορείτε ακόμη να διοργανώσετε ένα ξέφρενο πάρτι με τη λειτουργία «Wireless Party Chain», που σας επιτρέπει να συνδέσετε μέχρι και 100 ασύρματα ηχεία για μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία ήχου. Το απόλυτο ηχείο για πάρτι!

Για μια πολύχρωμη και διασκεδαστική λύση δώρου, που προσφέρει εξίσου δυνατό ήχο, μην πάτε μακριά, το SRS-XB01 είναι αυτό που χρειάζεστε. Με τον ήχο EXTRA BASS™ και μια ποικίλα εντυπωσιακών χρωμάτων, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε, το XB01 είναι ένα μοναδικό δώρο για όποιον αγαπά τη μουσική. 

Δυσκολεύεστε να βρείτε ένα δώρο για εκείνον; Με την επιστροφή του βινυλίου, μια ιδανική λύση για δώρο είναι το πικάπ PS-LX310BT, που συνδυάζει τον πολύ αγαπημένο ήχο ποιότητας βινυλίου με την ευκολία και την ευελιξία σύνδεσης μέσω Bluetooth® σε μια ασύρματη συσκευή. Χρησιμοποιήστε τη σειρά ηχείων της Sony για να απολαύσετε τους κλασικούς τόνους του βινυλίου ασύρματα σε ένα σπίτι με σύγχρονη συνδεσιμότητα και να ανακαλύψετε τις αγαπημένες σας μελωδίες κάθε είδους. 

pastedGraphic_3.png  pastedGraphic_4.png pastedGraphic_5.png

Αποτυπώστε γλυκές αναμνήσεις με τις συναρπαστικές φωτογραφικές μηχανές Sony

Η Sony α6600 είναι το απόλυτο δώρο για τους φίλους ή τα οικογενειακά σας πρόσωπα που αγαπούν τη φωτογραφία. Συνδυάζοντας πολλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες κάμερας της Sony σε ένα συμπαγές και ελαφρύ σώμα, η νέα α6600 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών φωτογράφων και βιντεογράφων.

Διαθέτοντας «Real-time Eye-AF» λειτουργία που εντοπίζει αυτόματα τα αντικείμενα, η α6600 σας επιτρέπει να εστιάζετε στη λήψη αυτών των αξέχαστων γιορτινών αναμνήσεων σε 4K. Πολύ σημαντική είναι και η οθόνη περιστροφής 180 μοιρών που διαθέτει, ιδιαίτερα πρακτική, όταν προσπαθείτε να τραβήξετε την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη selfie.

Στο πλαίσιο των «One Mount» λύσεων της Sony για APS-C και Full-Frame φωτογραφικές μηχανές, οι λάτρεις της φωτογραφίας έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ για τις ανάγκες τους, σε βίντεο και φωτογραφία. Για τους δημιουργούς που αναζητούν περισσότερη ευελιξία, οι δύο νέοι φακοί ζουμ APS-C της Sony, ο φακός E 16-55mm F2.8 G και ο super-telephoto ζουμ φακός E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS, θα σας δώσει δυνατότητες δημιουργίας και καταγραφής όπως ποτέ στο παρελθόν. Άνετοι στη μεταφορά και ελαφριοί, με χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν – οι δύο αυτοί φακοί έρχονται με ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας, η οποία βοηθά σε υπέροχες λήψεις σε όλο το εύρος ζουμ που προσφέρει ο καθένας. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό στον super-telephoto, επιτρέποντας στους ανερχόμενους φωτογράφους να καταγράφουν ευκρινείς εικόνες ακόμη και με μέγιστο οπτικό ζουμ 5x.

Και οι δύο φακοί είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνθήκες λήψης. Για τους πολλά υποσχόμενους φωτογράφους του δρόμου, τα 16-55mm προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας G Lens και εξαιρετική συνολική απόδοση, ενώ το προσαρμόσιμο 70-350mm είναι ιδανικό για λήψεις τοπίου και άγριας φύσης.

Αυτή τη χρονιά, χαρίστε στους αγαπημένους σας την απόλυτη all-round full-frame φωτογραφική μηχανή, α7 III της Sony – το τέλειο δώρο για τον ενθουσιώδη ανερχόμενο φωτογράφο ή τον επαγγελματία. Με την δυνατότητα συνεχών λήψεων μέχρι και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο και αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS 24,2 ΜΡ με οπίσθιο φωτισμό, αυτή η κάμερα εναλλασσόμενων φακών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μοιραστείτε με τους γύρω σας, το πάθος σας για τη φωτογραφία. Βασικά χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα αθόρυβων λήψεων και το «Real-Time Eye-AF» σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες των αγαπημένων σας φυσικά, χωρίς να διακόψετε την στιγμή.

pastedGraphic_6.pngpastedGraphic_7.pngpastedGraphic_8.png

Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των φετινών Χριστουγέννων με τηλεοράσεις BRAVIA από την Sony

Όταν τελειώσετε με το φαγητό και το ποτό, έρχεται η ώρα να καθίσετε και να χαλαρώσετε μπροστά απ’ τη φωτιά με μια κλασική Χριστουγεννιάτικη ταινία. Γίνετε απόλυτος διοργανωτής/οικοδεσπότης γι’ αυτή τη σεζόν και διακοσμήστε το σαλόνι σας με την εκπληκτική ZG9 8K HDR BRAVIA, προσφέροντας στους επισκέπτες σας την απόλυτη εμπειρία προβολής μέσα από αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Εκπροσωπώντας την κορυφαία ποιότητα εικόνας, το μοντέλο της σειράς MASTER εκφράζει πιστά την πρόθεση των δημιουργών σε μεγέθη οθόνης 85″ ή 98″. Η ZG9 εξασφαλίζει πως οι αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες ταινίες θα λάμψουν μέσα από την οθόνη της, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας, χρώμα, αντίθεση και σαφήνεια.

Περάστε στο επόμενο επίπεδο, με τη ναυαρχίδα AG9 4K HDR OLED TV της Sony που διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 77″, 65″ και 55″. Δείτε σκηνές από τις αγαπημένες σας ταινίες να ζωντανεύουν σε ένα μεγάλο εύρος γωνίας θέασης, με ακριβή αντίθεση και απόλυτο μαύρο χρώμα τεχνολογίας OLED.

Με πάνω από 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels που τροφοδοτούνται από τον συναρπαστικό επεξεργαστή εικόνας της Sony X1 Ultimate, η εμπειρία θέασης μεταφέρεται σε άλλο επίπεδο. Οι τηλεοράσεις της σειράς MASTER διαθέτουν επίσης την λειτουργία Netflix Calibrated και IMAX Enhanced για περαιτέρω διασφάλιση της απόδοσης του περιεχομένου, όπως προβλέπεται από τους δημιουργούς. Αν φάτε υπερβολικά πολύ, τότε χαλαρώστε και χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να ενεργοποιήσετε το Google Assistant και να αποκτήσετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, κάνοντας την AG9 τον πιο έξυπνο τρόπο να απολαύσετε τα Χριστούγεννα. 

Συνδυάστε την εμπειρία του home cinema με τον απολαυστικό surround ήχο της εξαιρετικής HT-X8500 Dolby Atmos μπάρας ήχου της Sony. Χάρη στη λειτουργία «Vertical Surround Engine» της Sony, που δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο, θα ακούσετε και θα απολαύσετε τα soundtracks των ταινιών όπως ποτέ άλλοτε και με ενσωματωμένο ένα διπλό subwoofer για βαθύ μπάσο και λειτουργία Cinema, μπορείτε να απολαύσετε κάθε διαχρονικό κλασικό κομμάτι σαν να το ακούτε για πρώτη φορά. 

 pastedGraphic_9.png

 «Ξεδιπλώστε» τις δυνατότητές σας για δημιουργία και διασκέδαση με το νέο σε κυκλοφορία Xperia 5

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για τις αγορές σας και τα δώρα των διακοπών; Το Xperia 5 θα είναι πιθανότατα στη χριστουγεννιάτικη λίστα όλων φέτος,  οπότε σίγουρα δεν θα πέσετε έξω. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Xperia 1 σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα και κάμερα τριπλού φακού με την αναγνωρισμένη από την Sony τεχνολογία «Eye AF» από τις κάμερες Alpha™.

Το Xperia 5 τροφοδοτείται από τις βραβευμένες τεχνολογίες τηλεόρασης BRAVIA® της Sony με επεξεργαστή X1™ για φορητές συσκευές, προσφέροντας τεχνολογίες remastering HDR (High Dynamic Range) για μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και σαφήνεια.

Διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή οθόνη Full HD + OLED 21: 9 CinemaWide™ 6,1 ιντσών, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Dolby Atmos®, που έχει συντονιστεί σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας για την αγαπημένη σας γιορτινή ταινία ή μελωδία, όπου κι αν βρίσκεστε κατά την περίοδο διακοπών.