Όσο περισσότερο πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύματα του μεγάλου άγχους των τελευταίων αγορών του έτους!

Όχι μόνο τα smartphones χρησιμοποιούνται από όλο και περισσότερους καταναλωτές για να αγοράσουν δώρα, αλλά έχουν όλο και μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθούν και τα ίδια κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αυτά τα Χριστούγεννα, η Alcatel έχει μια μεγάλη γκάμα συσκευών που θα ταιριάξουν γάντι στην οικογένεια και τους φίλους σας.

Alcatel 3x – Εντυπωσιακή εικόνα και φωτογραφία

Καθώς οι τάσεις της φωτογραφίας αλλάζουν ταχύτατα τον τρόπο που καταγράφουμε τις καθημερινές μας στιγμές, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Alcatel 3x με την τριπλή του κάμερα είναι ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα καταγραφούν άψογα χάρη στην διαισθητική AI ανίχνευση σκηνής, την καλλιτεχνική λειτουργία Πορτραίτου, τις δυνατότητες βίντεο χαμηλού φωτισμού και τις σούπερ ευρυγώνιες λήψεις. Έτσι, από τις λήψεις της οικογένειας, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις οικογενειακές εξωτερικές δραστηριότητες, οι τρεις κάμερες θα εξασφαλίσουν ότι οι εικόνες σας είναι εξαιρετικές σε κάθε κατάσταση χάρη στον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης για όλες τις πιθανές εμπειρίες.

Επιπλέον, το Alcatel 3x προσφέρει έντονες λεπτομέρειες κατά την προβολή ταινιών, παιχνιδιών και άλλων στην 6.52 ιντσών HD+ Super Full view οθόνη, για να μην αναφέρουμε την μπαταρία 4000mAh (USB-C) που σας βοηθά να μην χρειαστείτε φόρτιση για έως δύο ημέρες με κανονική χρήση. Τέλος, θα έχετε όλα τα πλεονεκτήματα του Google Lens, του Google Assistant και των διασκεδαστικών κινούμενων χαρακτήρων AR.

Κάντε τώρα δικό σας το Alcatel 3x με αρχική τιμή €149.99 EUR ( έκδοση 4+64GB) σε Jewelry Black.

Alcatel 3x Visuals

Alcatel 3x Fact Sheet

Alcatel 1s – A great all-rounder

Αν τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, τότε το Alcatel 1s είναι η τέλεια συσκευή για να φέρει χαμόγελα στο πάρτι χάρη στην ομαλή εμπειρία και την προσιτή τιμή. Με μια εντυπωσιακή οθόνη χωρίς περιθώρια και με μεταλλικό σχεδιασμό, αυτή η συσκευή είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους επιθυμούν ένα προηγμένο smartphone με αξία – συμπεριλαμβανομένων των βιομετρικών και της αναγνώρισης προσώπου που σας κρατούν ασφαλείς.