H Schneider Electric, στρατηγικός συνεργάτης της Dell Technologies συμμετείχε ως EMEA Event sponsor στo «Dell Technologies Forum 2019 | Real Transformation» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σύγχρονων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναλύθηκε ένα ευρύ φάσμα των ζητημάτων που απασχολούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η εκδήλωση προσέλκυσε παραπάνω από 900 στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου της Πληροφορικής, πουείχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαφορετικές ομιλίες και workshops. Συγκεκριμένα, η Schneider Electric στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξειδικευμένες λύσεις Edge και EcoStruxure IT που επιτρέπουν τον πραγματικό μετασχηματισμό από τα περιφερειακά συστήματα στα άκρα των δικτύων, μέχρι τον πυρήνα (core) των τεχνολογικών υποδομών και τα περιβάλλοντα cloud.

To EcoStruxure IT συμβάλλει στην διαφύλαξη των κρίσιμων πληροφοριών και των δεδομένων, αλλά και στην ανάπτυξη του cloud και του edge, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργική απόδοση των Data Centers. Σύμφωνα με την Schneider Electric ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη σταθερότητας και αποδοτικότητας σε μια επιχείρηση. Με τεχνολογίες βασισμένες στο EcoStruxure™ IT, καθίσταται δυνατή η αξιοποίηση της δύναμης της ψηφιοποίησης, επιτρέποντας στους συνεργάτες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και ανταγωνιστικοί, ασφαλείς, αξιόπιστοι, συνδεδεμένοι και βιώσιμοι ηγέτες στη Νέα Ψηφιακή Οικονομία.