Τα Systems Advantage Forums αποτελούν μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που διεξάγονται στην περιοχή EMEA, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων που βασίζεται στην αποτελεσματική επεξεργασία των δεδομένων και που διευκολύνεται μέσα από τις λύσεις των Oracle Cloud-Ready Συστημάτων.

Στο επίκεντρο του Forum θα είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων καθώς και η επιτυχημένη εφαρμογή καινοτόμων λύσεων μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών, που προϋποθέτει μια πλατφόρμα ευέλικτη, αξιόπιστη και ασφαλή, τόσο στα κέντρα δεδομένων των επιχειρήσεων όσο και στο Cloud.

Το Systems Advantage Forum της Αθήνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Neurosoft, Gold partner της Oracle, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, 09.00-14.30, στο Hilton Athens.

Διακεκριμένα στελέχη της Oracle Ελλάς και της περιοχής Oracle EMEA θα επικεντρωθούν, μεταξύ άλλων, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον ρόλο της τεχνολογίας στην προετοιμασία για το μέλλον λόγω των συνεχών αλλαγών που φέρνει. Επίσης, οι ομιλίες θα καλύψουν θέματα όπως η στρατηγική της Oracle στο Infrastructure και οι Cloud-Ready δυνατότητες που παρέχει, η αξία των δεδομένων και η σημασία της προστασίας τους από το ενδεχόμενο απώλειας με τον αποδοτικότερο δυνατό τρόπο καθώς και τα οφέλη των Oracle Engineered Systems σε λύσεις Private Cloud και Infrastructure as a Service.

Κορυφαία στελέχη της Neurosoft, θα συμμετέχουν επίσης με ομιλίες στην έναρξη αλλά και συνολικές παρατηρήσεις κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, θα βρίσκεται μεταξύ των βασικών ομιλητών της εκδήλωσης και θα μιλήσει για την νέα ψηφιακή διακυβέρνηση και τις καινοτομίες της.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν στελέχη της πληροφορικής, των πωλήσεων και της χρηματοοικονομικής διεύθυνσης.

Για εγγραφές και πληροφορίες επισκεφθείτε το παρακάτω link