Η ESET ανακοίνωσε ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κατασκευαστές λογισμικού  που κέρδισαν τη διάκριση  «2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice για Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint», όπως αναφέρει σχετικά η Gartner[1].  

Η διάκριση αυτή προκύπτει από την αξιολόγηση των κατασκευαστών λογισμικού από τελικούς χρήστες επαγγελματικών λύσεων, που έχει επαληθευτεί ότι αποτελούν στελέχη του χώρου πληροφορικής και χρήστες εταιρικών λύσεων, οι οποίοι έχουν αγοράσει, εγκαταστήσει ή χρησιμοποιήσει την επιχειρηματική λύση που αξιολογούν. Στη διαδικασία λαμβάνεται υπόψη τόσο ο αριθμός των αξιολογήσεων των τελικών χρηστών όσο και οι συνολικές βαθμολογίες τους.

Συνολικά διακόσιοι πενήντα τρεις χρήστες επαγγελματικών λύσεων βαθμολόγησαν τη λύση ESET Endpoint Security με 4,6 στα 5 ως προς όλα τα κριτήρια, αναγνωρίζοντας τη λύση για την ευκολία στην εγκατάσταση, την αξιοπιστία, την έγκαιρη ανταπόκριση του κατασκευαστή και την ποιότητα της τεχνικής υποστήριξης.

Η ESET διακρίθηκε στην κατηγορία επιχειρήσεων «Μεσαίου Μεγέθους» (από 50M ως 1B USD). Ένας Διαχειριστής Δικτύου και Ασφάλειας από τον τομέα της Υγείας επεσήμανε ότι η λύση προσφέρει «απλή αρχική λειτουργία» και «μία πληθώρα δυνατοτήτων ρύθμισης». Οι χρήστες στην κατηγορία αυτή σχολίασαν επίσης ότι «η εμπειρία γινόταν εύκολα κατανοητή και με τη βοήθεια των εκπροσώπων, η διαδικασία ήταν άψογη για εμάς». 

Επιπλέον, η ESET έλαβε αναγνώριση στην κατηγορία «Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική».  Ένας Μηχανικός Συστημάτων από τον τομέα των ΜΜΕ σχολίασε ότι «χάρη στην ισχυρή λειτουργία διαχείρισης, είχαμε τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ανομοιογενούς επιχειρηματικού μας περιβάλλοντος».

Άλλες αξιολογήσεις από χρήστες επαγγελματικών λύσεων αναφέρουν:

«Εμπιστεύομαι την εφαρμογή αυτή για χρήση τόσο στο προσωπικό όσο και στο εργασιακό μου περιβάλλον. Προστατεύει το εταιρικό μας δίκτυο και είμαστε ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας ότι όλα τα δεδομένα μας είναι ασφαλή», σύμφωνα με χρήστη που εργάζεται ως «Sport Leader Digital Marketing» στη βιομηχανία Retail. 

«Η ESET λειτούργησε πολύ καλά στον οργανισμό μας. Έδωσε την δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να διασφαλίσουν ότι τα έγγραφα είναι ασφαλή και ότι δεν υπάρχει υποκείμενη ευπάθεια», χρήστης με τίτλο « Chief Solutions Manager» που εργάζεται στον τομέα των Υπηρεσιών.

Ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer, δήλωσε σχετικά: « Η ESET είναι περήφανη που αποτελεί έναν από τους κατασκευαστές λογισμικού που κέρδισαν τη διάκριση «2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice» για τις Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint. Για εμάς, αυτή η αναγνώριση αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στις επιχειρήσεις αξιόπιστες λύσεις ασφάλειας με τεχνολογία αιχμής. Η προστασία των endpoint έχει πλέον πιο μεγάλη σημασία από ποτέ για τις επιχειρήσεις και είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμένουν προστατευμένοι οι χρήστες μας. Το να βλέπουμε τέτοια θετική ανταπόκριση από τους πελάτες μας και να γνωρίζουμε ότι οι λύσεις μας προστατεύουν τις επιχειρήσεις είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε ό, τι κάνουμε».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακρίσεις Gartner Peer Insights Customers’ Choice βρίσκονται εδώ.

Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών της Gartner:

Οι διακρίσεις Gartner Peer Insights Customers’ Choice εκφράζουν τις υποκειμενικές απόψεις μεμονωμένων τελικών χρηστών σύμφωνα με τις δικές τους κριτικές, τις βαθμολογικές αξιολογήσεις και τα δεδομένα στο πλαίσιο συγκεκριμένης μεθοδολογίας και δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τις απόψεις της Gartner ή των θυγατρικών της.