Με περισσότερες από 250 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο Ελληνικός τελικός του Red Bull Μ.Ε.Ο, το περασμένο Σάββατο στα Battlenet Αγίου Δημητρίουμε 2 παιχνίδια – το Hearthstone της Blizzard Entertainment και το Clash Royale της Supercell.

Ο Άρης Γρύλλης aka “Ren” στο Clash Royale και ο Νίκος Φασούλας aka “” στο Hearthstone αναδείχθηκαν νικητές και θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες στο mobile gaming από 30 χώρες. 

«Ήρθα πανέτοιμος, γεμάτος αυτοπεποίθηση για να κερδίσω» δήλωσε στο τέλος του αγώνα, ο Νίκος Φασούλας ενώ ο Άρης Γρύλλης υποστήριξε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με την επίδοσή μου όσο και με το γεγονός ότι κατάφερα για δεύτερη χρονιά να αναδειχθώ νικητής στο Clash Royale και θα προσπαθήσω να φτάσω στους top16».  

Από τους δύο online προκριματικούς στην πλατφόρμα FACEIT αναδείχθηκαν 12 νικητές -6 από το κάθε παιχνίδι- ενώ από τον offline προκριματικό προέκυψαν οι top 2 των αντίστοιχων παιχνιδιών. Η δεύτερη χρονιά του Red Bull M.E.O. εγκαινίασε και δύο νέες συνεργασίες, με τη FACEIT και την Paysafecard. Η FACEIT, ηγέτιδα πλατφόρμα διοργάνωσης τουρνουά, θα παρέχει την υποδομή και θα αναλάβει τη διοργάνωση των online προκριματικών, επεκτείνοντας πλέον τις δραστηριότητές της και στην αγορά των ανταγωνιστικών mobile games. Η Paysafecard έρχεται να προσφέρει έναν εύχρηστο και ασφαλή τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών, καθιστώντας τις in-app αγορές ευκολότερες από ποτέ.

Για πληροφορίες:

redbull.com/meogr