Η συλλογή εφαρμογών της Xerox, πιο γνωστή ως Xerox App Gallery, προσφέρει πληθώρα εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση συνηθισμένων  επιχειρησιακών διαδικασιών, την επίλυση προκλήσεων και τη βελτίωση της λειτουργίας των πελατών σας.

Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, το Xerox App Gallery επιτρέπει στις συσκευές τεχνολογίας Xerox ConnectKey να μεγαλώνουν μαζί τους. Η συλλογή περιλαμβάνει τόσο εφαρμογές της ίδιας της Xerox όσο και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της. 

Με το Xerox App Gallery οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν τα πάντα – από τη σάρωση και την ψηφιοποίηση εγγράφων σε κάθε μορφή, μέχρι μετάφραση απευθείας στη συσκευή ή μέσω υπολογιστή. Από την άλλη, υπάρχουν εφαρμογές που απευθύνονται σε κάθετες αγορές, όπως για παράδειγμα ο χώρος της υγείας.
Το Xerox App Gallery είναι προσβάσιμο, εύχρηστο και πλούσιο σε δυνατότητες και απευθύνεται σε όλους – από εκείνους που εργάζονται εν κινήσει και αξιοποιούν το cloud, μέχρι αυτούς που εργάζονται από το γραφείο τους εννιά με πέντε. 

Οι νέες εφαρμογές για συσκευές με ενσωματωμένη την τεχνολογία Xerox ConnectKey δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συνδέσουν καλύτερα το προσωπικό τους με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Salesforce, το QuickBooks Online και το Concur, να υποστηρίξουν αποτελεσματικότερα τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες τους και να απλοποιήσουν πολλές ακόμη διαδικασίες.
Η αγορά και εγκατάσταση των εφαρμογών είναι πιο απλή από ποτέ, μέσω του ανανεωμένου Xerox App Gallery, του νέου site της Xerox που προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Τα apps φέρνουν την επιτυχία

Η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων εφαρμογών για την κάλυψη συγκεκριμένων επιχειρησιακών αναγκών των πελατών, προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία στο κανάλι των συνεργατών της Xerox να διαφοροποιηθούν σε μια ανταγωνιστική αγορά. Για παράδειγμα, συνεργάτες όπ