Το Πλαίσιο συνεχίζει δυναμικά και αυτόν τον Νοέμβριο με μια καμπάνια… κινηματογραφικών διαστάσεων που συνδυάζεται με μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια για όλους.

Αρχικά, κάθε λάτρης της τεχνολογίας –και όχι μόνο- θα ξέρει πως στο Πλαίσιο θα βρει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στις προσφορές Black Friday. Το σημαντικότερο μάλιστα είναι ότι, ακόμα κι αν κάποιος πραγματοποιήσει τις αγορές του πριν από την έναρξη των Black Friday offers, θα είναι και πάλι κερδισμένος.

Γιατί σε περίπτωση που το προϊόν που επέλεξε στη συνέχεια συμπεριληφθεί σε προσφορά Black Friday, τότε το Πλαίσιο θα του επιστρέψει τη διαφορά με δωροεπιταγή.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα μπει δυνατά στο «παιχνίδι» των Black Friday προσφορών και η νέα προϊοντική κατηγορία του Πλαισίου, αυτή των λευκών συσκευών.

Επίσης, όλες οι αγορές από 200€ και άνω θα μπορούν να γίνουν με δόσεις, χωρίς κάρτα και μάλιστα με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, χάρη στο πρόγραμμα «μήνα-μήνα».

Τέλος, με μερικά κλικ στο plaisio.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 800 11 12345, ο καθένας θα μπορεί να αποκτήσει από την άνεση του σπιτιού του όποιο προϊόν θέλει και να παραλάβει την παραγγελία του στην πόρτα του μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Βέβαια, πέρα από αυτά τα αποκλειστικά προνόμια, το Πλαίσιο έχει φροντίσει και για τους πιο.. ανυπόμονους. 

Όποιος λοιπόν το επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα βρει στο plaisio.gr/Black-Friday και να εξασφαλίσει έτσι VIP πρόσβαση σε όλες τις απίθανες προσφορές 4 ώρες νωρίτερα από κάθε άλλον!

Ποιος μπορεί να σε κάνει λοιπόν να μην κοιτάξεις πουθενά αλλού; 

Μόνο η Black Friday μπορεί και είναι στο Πλαίσιο! Μείνετε συντονισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για όρους & προϋποθέσεις επισκεφθείτε το plaisio.gr/Black-Friday