Η Cosmos Business Systems, με σύμβαση που υπέγραψε το 2018 με το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (TTY) Κύπρου, ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο των αυτόματων θυρίδων παράδοσης αντικειμένων.

Η αναγκαιότητα προέκυψε λόγω της ραγδαίας αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου δημιούργησε αυξημένη διακίνηση δεμάτων και μικροδεμάτων, με αποτέλεσμα το ΤΤΥ να δημιουργήσει ένα νέο δίκτυο συστημάτων (τερματικών). Το ζητούμενο ήταν να καλυφθούν ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και ταυτόχρονα να έχουν νέες δυνατότητες διαχείρισης του λογαριασμού τους καθώς και των αντικειμένων τους μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

Η συνεισφορά της Cosmos Business systems στο έργο αυτό, ήταν τόσο στο κομμάτι της προμήθειας, εγκατάστασης, εκπαίδευσης στη χρήση, συντήρησης, αλλά και στην λειτουργική υποστήριξη για επτά (7) έτη, δέκα (10) συστημάτων αυτόματων θυρίδων παράδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου όλου του Λογισμικού Διαχείρισης (Control & Back-Office Software) καθώς και του Λογισμικού των χρηστών.

Ακόμη, εκπαιδεύτηκαν για τη χρήσης της εφαρμογής Backend οι Επαρχιακοί Διευθυντές και πενήντα (50) περίπου Courier Supervisors. Το σύστημα ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία, και θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών σε θέματα αλληλογραφίας και διακίνησης δεμάτων. Κάθε ενδιαφερόμενος παραλήπτης μπορεί να εγγραφεί και να διαχειριστεί την αλληλογραφία του ή και τα δέματά του από την ιστοσελίδα της εφαρμογής www.parcel24.cypruspost.post.