Η PeopleCert, εταιρεία με παγκόσμια δραστηριότητα και παρουσία, που ίδρυσε και διευθύνει ένας Έλληνας, ο Βύρων Νικολαΐδης, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις, στο 1% των πιο δυναμικών εταιρειών, μεταξύ 120.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. 

Ειδικότερα η PeopleCert αναδείχθηκε «Εθνικός Νικητής»  στα διεθνούς κύρους, πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία  European Business Award (EBA) 2019, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Βύρων Νικολαΐδης επελέγη δε, να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο για το κορυφαίο βραβείο επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αυτό του «Επιχειρηματία της Χρονιάς» (European Entrepreneur of the Year Award). Η επιλογή έγινε από διεθνή επιτροπή που αποτελείται από 142 μέλη, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και θεσμικούς φορείς.  

Η σημαντική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα μακράς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε 120.000 υποψηφιότητες απ’ όλη την Ευρώπη. Αρχικά ξεχώρισαν μέσα από τη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «One to Watch»  2.753 εταιρείες και από αυτές το 1% των εταιρειών με την πιο επιτυχημένη πορεία αποτελεί τους «Εθνικούς Νικητές». 

Η υπεροχή της  PeopleCert είναι αποτέλεσμα της έμπρακτης, μέσα από την επιχειρηματική της δράση, προσήλωσης στις βασικές αρχές των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων: Επιτυχία, Καινοτομία, Ηθική και Διεθνείς πρακτικές. 

Η επιτροπή αναγνώρισε τις εξαιρετικές επιδόσεις της PeopleCert παγκοσμίως και επιβράβευσε την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει.

Η PeopleCert είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς, πανεπιστήμια και κυβερνήσεις , με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση κορυφαίων εξετάσεων πιστοποίησης. Διενεργεί εξετάσεις σε 200 χώρες και σε 25 γλώσσες, προσφέροντας  σε επαγγελματίες τη δυνατότητα, μέσω πιστοποίησης των γνώσεων, να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Για τη διεθνή διάκριση ο κ. Βύρων Νικολαΐδης τόνισε: «Η διάκρισή μας στα ΕΒΑ 2019, ως Εθνικού Νικητή  του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάδειξή μας σε ηγετική εταιρεία, παγκοσμίως, στην πιστοποίηση σε Business & IT και γλωσσομάθεια. Αποτελεί, όμως πάνω απ’ όλα μια επιβράβευση αφενός για εκατομμύρια πολίτες που έχουν επιλέξει τις πιστοποιήσεις μας ως εφόδιο για το μέλλον τους, αφετέρου για τα μέλη της πολυάριθμης οικογένειας της PeopleCert που παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.  Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας -οι οποίες είναι ποιότητα, καινοτομία, πάθος και αξιοπιστία- με βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις που εμείς αναπτύσσουμε. Δίνουμε πρόσβαση στον καθένα, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του στην επαγγελματική του ζωή».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, Adrian Tripp επεσήμανε: «Η επιλογή της PeopleCert ως εθνικού νικητή συνιστά όχι μόνο μια τεράστια επιτυχία, αλλά και επιβεβαίωση ότι αποτελεί leader στο χώρο της. Επιπροσθέτως, με την επιβράβευσή της αναγνωρίζεται η έμφαση της εταιρείας στην καινοτομία, το εταιρικό ήθος και  κουλτούρα της, αλλά και η αποδεδειγμένη επιτυχημένη της πορεία στην Ευρώπη και παγκοσμίως».