Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της SuperWide κυρτής LCD οθόνης 439P9H.

Μετά την επιτυχία του σχεδιασμού των 49”, η Philips 439P9H προσθέτει μια επιλογή 43’’ στην ολοένα και μεγαλύτερη ultra-wide οικογένεια. Εξοπλισμένη με μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και εκπληκτική τεχνολογία DisplayHDR 400, αυτή η οθόνη διαθέτει λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, όπως ενσωματωμένο USB-C docking station, αναδυόμενη Windows HelloTM webcam, και MultiClient Integrated KVM διακόπτη, καθώς επίσης και πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης σχεδιασμένα για να παρέχουν μία απολαυστική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

Προβολή σε μεγάλη διάσταση

Η Philips 439P9H προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο των οικονομικών, τραπεζικών και άλλων B2B τομέων, όλη την εμβέλεια που χρειάζονται για να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις τους κάθε μέρα. Με έναν άνετο σχεδιασμό 32:10 SuperWide και ανάλυση 3840 x 1200, αυτό το μοντέλο μπορεί να αντικαταστήσει δύο  οθόνες υψηλής απόδοσης 16:10, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χώρο, μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία των καλωδίων. Η καμπυλότητα 1800 r έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει το πεδίο θέασης των χρηστών, να ελαχιστοποιεί τη στρέβλωση, και να εισέρχεται στη ζώνη της περιφερειακής τους όρασης, παρέχοντας έτσι τη βέλτιστη άνεση θέασης, ενώ παράγει ένα συναρπαστικό, λεπτό βύθισμα που προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ενίσχυσης της συγκέντρωσης. Εξοπλισμένη με την τεχνολογία MultiView και τον MultiClient Integrated KVM διακόπτη, η Philips 439P9H επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές. Επιπλέον, η πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400 προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, χρώματα, και αντίθεση για μία πραγματικά ενθαρρυντική εμπειρία θέασης. Και για το gaming κοινό, η τεχνολογία Adaptive-Sync προσφέρει απολαυστικά ομαλό, γρήγορο και απαράμιλλο παιχνίδι. 

Ασύρματη σύνδεση

Για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, η Philips 439P9H έχει την απάντηση. Διαθέτοντας ενσωματωμένο USB-C docking station με παροχή ρεύματος, η συγκεκριμένη οθόνη προσφέρει στους χρήστες μία ευρεία γκάμα λειτουργιών άνεσης, όλες με ένα λεπτό και αναστρέψιμο σύνδεσμο. Περιφερειακά, όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το καλώδιο RJ-45 Ethernet, μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη θύρα σύνδεσης της οθόνης, ενώ ένα notebook μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη για βίντεο υψηλής ανάλυσης, μεταφορά δεδομένων με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και δυνατότητα φόρτισης. Η συνδεσιμότητα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη ή πιο ευέλικτη.

Άνετη εργασία

Η Philips 439P9H είναι εξοπλισμένη με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την άνεση και οι επαγγελματίες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ευεξία τους βρίσκεται σε καλά χέρια, ακόμα και όταν εργάζονται για πολλές ώρες. Η λειτουργία LowBlue Mode προστατεύει τα μάτια από την κόπωση, η λειτουργία EasyRead προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης σε χαρτί, η αναδυόμενη Windows HelloTM webcam με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει ασφαλή σύνδεση, ενώ η βάση με δυνατότητα περιστροφής, κλίσης, προσαρμογής του ύψους  και VESA εντοιχισμού εξασφαλίζει μία άνετη θέση θέασης.

Ισχυρή, παραγωγική, και απόλαυση να τη βλέπεις, η οθόνη Philips 439P9H θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 979. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors