Ο Νίκος Κωστένογλου, προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της LG Electronics (LG) τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και έδωσε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση ενός οργανισμού, παραλληλίζοντας μία ποδοσφαιρική ομάδα με μία ομάδα εργασίας σε επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι παρακολούθησαν την ομιλία του προπονητή που μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τον επαγγελματικό αθλητισμό και τη διοίκηση αθλητικών οργανισμών.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών και τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία της ΑΕΚ, ενώ πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας από τον Αύγουστο του 2019. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της LG, συμμετείχε σε μία ανοιχτή συζήτηση με τους εργαζομένους στην οποία αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας αθλητής, και τις ομοιότητες και κοινές πρακτικές στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού μιας αθλητικής ομάδας και μιας εμπορικής εταιρείας. Εστιάζοντας στη σημασία του «έμψυχου δυναμικού» και της ομάδας σε έναν οργανισμό, τόνισε πως η ένωση μιας ομάδας είναι πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία, ενώ ο ρόλος του επικεφαλής – είτε του προπονητή σε μία αθλητική ομάδα είτε του διευθυντή σε μία εταιρεία- είναι να εμπνέει τα μέλη της ομάδας για να προχωρήσουν και να επιτύχουν. Τέλος, έδωσε πρακτικές συμβουλές ευεξίας για την καθημερινότητα των εργαζομένων στο γραφείο. 

Η LG είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» της ΠAE ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, καθώς ανανέωσε για τρίτη χρονιά τη χορηγία τόσο της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου όσο και των ακαδημιών του συλλόγου. Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της LG στον οποίο επενδύει διαχρονικά ώστε να μεταφέρει στους καταναλωτές τα μηνύματα και τις αξίες που πρεσβεύει ως εταιρεία.