Το ανθεκτικό και κομψότατο Cat S52 αποτελεί τη μετουσίωση του νέου οράματος της εταιρείας για διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.

Τη στρατηγική της για το 2020 καθώς και τα πλεονεκτήματα του νέου smartphone Cat S52 ανέλυσε σε εκδήλωσή της για εκπροσώπους του Τύπου στην Αθήνα. Εκμεταλλευόμενη όλη την εμπειρία που η εταιρεία απέκτησε τα τελευταία 10 χρόνια όντας leaders στην κατηγορία των rugged τηλεφώνων, στοχεύει, πλέον, στην προσέγγιση νέων καταναλωτών «ακούγοντας» τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες τους.

Σύμφωνα με τον Pete Cunningham του Bullitt Group, του κατασκευαστικού ομίλου που εκμεταλλεύεται το Cat brand στην κινητή τηλεφωνία,  στρατηγική της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν τις απαιτητικές σχεδιαστικές προσδοκίες με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για κινητά τηλέφωνα που συνεχίζουν να λειτουργούν και αναπεξέρχονται, σε οποιαδήποτε αντίξοη κατάσταση βρεθούν και ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεται η συσκευή στον κύκλο ζωής της.

Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση των πελατών να γυρίζουν τις πλάτες τους σε προϊόντα που σπάνε εύκολα, που πρέπει να κρυφτούν μέσα σε κάποια ογκώδη θήκη και, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή να χρειάζεται να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν πριν ο πελάτης το επιθυμεί. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Cat, παρέχει πλέον ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση, είτε ο πελάτης επιθυμεί ένα pocket-friendly σκληροτράχηλο κινητό είτε ένα πραγματικό εργαλείο για την εργασία του

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη από την Cat, το 71% των ερωτηθέντων ανέφεραν, σχετικά με το προηγούμενο κινητό τους τηλέφωνο, ότι είχαν περστατικά ζημιών, συμπεριλαμβανομένης και ελαφριάς ζημιάς (ζημιές από γρατζουνιές, μικρές ρωγμές), γεγονός που τους έκανε να δυσανασχετούν. Μεταξύ των κορυφαίων 5 χαρακτηριστικών για την επιλογή ενός τηλεφώνου CAT αναφέρθηκαν:

–           Η ανθεκτικότητα σε άμμο, σκόνη και βρωμιές

–           Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

–           Η συσκευή είναι αδιάβροχη

–           Η ανθεκτικότητα της οθόνης σε γρατσουνιές, ρωγμές, σπασίματα

–           Η ανθεκτικότητα της συσκευής στις πτώσεις

Βάσει όλων των παραπάνω, το Cat S52 αποκτά αρκετά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις έρευνες αγορών των καταναλωτών που επιδιώκουν να παντρέψουν κομψότητα, επιδόσεις και αντοχή στις κακουχίες. Το νέο Cat S52 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote/Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public στη λιανική τιμή των 539€ από 21/11.

Πρόσφατα λανσαρίστηκε και ο συνεχιστής του θρυλικού B25, το CAT B26. Για την ιστορία, περισσότερες από 250.000 συσκευές B25 έχουν πουληθεί τα τελευταία 7 χρόνια. Τέλος, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Cat για το 2020, θα συμπεριλαμβάνει για την Ελληνική αγορά 3-4 νέες συσκευές, πάντα στιβαρές αλλά με ελκυστικότατο, πλέον, design. Ο στόχος των πωλήσεων της CAT στην Ελληνική αγορά  για το 2020 οριοθετήθηκε στις 30.000 συσκευές.