devolo σας προσκαλεί στο 21ο συνέδριο 21ο Infocom World 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Με νέες προτάσεις που στόχο έχουν να κάνουν το σπίτι σας έξυπνο και ασφαλές, η devolo δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δουν από κοντά, πως μπορούν να έχουν παντού ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας και ποιότητας. 

Νέα powerlines, Magic1 και Magic2

Η devolo στο επικείμενο συνέδριο Infocom World 2019, θα εστιαστεί στη νέα σειρά των καινοτόμων τεχνολογικά WiFi powerline adapters, τα devolo Magic. Η νέα αυτή σειρά συνδυάζει το πιο ποιοτικό WiFi με την υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι. Το devolo Magic εφαρμόζει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, μετατρέποντας κάθε υποδοχή σε ένα WiFi hotspot, παρέχοντας έτσι σε όλες τις σύγχρονες έξυπνες συσκευές, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο. Tablets, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και smart TVs – έχουν την τέλεια ασύρματη σύνδεση, ενώ παράλληλα έχει αρκετή ισχύ για να συνδεθεί και με εφαρμογές multimedia του μέλλοντος, όπως 8K video streaming, cloud και online gaming καθώς και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Η εγκατάσταση των devolo Magic είναι απλή αφού συνδέονται και οι συσκευές ανιχνεύονται αυτόματα και δημιουργούν άμεσα μια σύνδεση.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το δικό της workshop με θέμα τα devolo Magic, στο χώρο του ξενοδοχείου, διάρκειας  μίας ώρας (13:00-14:00). Εισηγήτρια θα είναι η country manager της devolo Hellas,  κ. Μαρία Καπελάκη. Θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες και λύσεις της devolo, για την προηγμένη σειρά powerlines devolo Magic WiFi & LAN για το σπίτι και το γραφείο.  Τα powerlines devolo Magic διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή για το ψηφιακό σπίτι του μέλλοντος, από σήμερα! Με καινοτόμο τεχνολογία, νέο πρότυπο δικτύωσης και Mesh WiFi, εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, υψηλή ασφάλεια και την αξιοπιστία που μόνο η devolo μπορεί να προσφέρει.

Το συνέδριο Infocom World 2019, που διοργανώνεται για 21η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, αποτελεί θεσμό για τον κλάδο του ICT. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να υλοποιήσουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Στην πράξη, το συνέδριο αφορά σε όλους τους κλάδους, δεδομένου ότι το ICT εμπλέκεται οριζόντια, έμμεσα ή άμεσα, σε όλες τις αγορές. Η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει πλέον όλους τους κλάδους της οικονομίας και αυτός ο καθολικός μετασχηματισμός, θα αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το 21ο Infocom World 2019, ο τίτλος του οποίου είναι: «Economy 4.0: Connected Future». 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel ( Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), αίθουσα Ολυμπία, 26 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00-17:15. Περισσότερα στο https://infocomworld.gr/