H SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την ένταξη του Μάρκου Βερέμη, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας Upstream, στο Διοικητικό της Συμβούλιο, ως ανεξάρτητο μέλος. 

Η SoftOne, υιοθετώντας σύγχρονους κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Olympia, ανοίγει το Διοικητικό της Συμβούλιο σε ανεξάρτητα μέλη, τα οποία μέσα από την ευρεία επιχειρηματική τους αντίληψη, την εμπειρία, τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και την αποδεδειγμένη ακεραιότητά τους θα συνδράμουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.   

Ο κ. Βερέμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB και το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου, μαζί με τον Αλέξιο Βρατσκίδη, ίδρυσε την εταιρεία τεχνολογίας Upstream Α.Ε., η οποία έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών (m-commerce).

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Softone Technologies διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πρόεδρος, Ρούμπεν Μπουρλάς

Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Καραγιάννης

Διευθύνων Σύμβουλος, Αντώνιος Κυριαζής

Μέλη: 

Ιωακείμ Χαμαμτζόγλου

Ιωάννης Καρατζίκος

Δημήτρης Βαλαχής

Ανανίας Αρενίκης

Μάρκος Βερέμης