Η ViewSonic Europe Ltd. παρουσιάζει τις νέες σειρές οθονών VP και VG, που διαθέτουν καινοτόμα σχεδίαση, προηγμένη εργονομία, φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία και τεχνολογία, που οδηγεί σε αύξηση της παραγωγικότητας και σε μία εξαιρετική εμπειρία για το χρήστη.

Οι οθόνες περιλαμβάνουν τα μοντέλα VG2455, VG2755, VG2755-2K και VP2458. Χάρη στη διαχρονική συνδεσιμότητα και την προηγμένη εργονομία, οι νέες σειρές VP και VG ενισχύουν την παραγωγικότητα και είναι ιδανικές για χρήση σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για χρήστες σε media post production, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προγραμματιστές και μηχανικούς, οι οποίοι επιζητούν καλύτερη υποστήριξη για multitasking περιβάλλοντα εργασίας.

«Καταλαβαίνουμε τις απαιτήσεις των χρηστών, που εργάζονται σε γραφείο, όπως δημιουργοί, τραπεζίτες ή εμπόροι και θέλουμε να τους παρέχουμε άνεση, τάξη και αποτελεσματικότητα στο περιβάλλον εργασίας τους.» είπε η Bonny Cheng, President of ViewSonic Global Product Marketing. «Είτε δουλεύετε στο γραφείο, είτε από το σπίτι, θέλουμε να σας προσφέρουμε μία εμπειρία χωρίς προβλήματα. Η λύση ενός καλωδίου USB-C, το εύκολο άνοιγμα της συσκευασίας, το setup της οθόνης, το ρυθμιζόμενο hardware και software σε επιλεγμένα μοντέλα, όλα έχουν ως απώτερο σκοπό να περιορίσουν τις όποιες δυσκολίες και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα.»

Οι VG2455, VG2755 και VG2755-2K είναι οθόνες USB-C, που διατίθενται σε δύο μεγέθη, 24 και 27 ιντσών με ανάλυση FHD ή QHD.  Η σειρά οθονών VG55 φέρει λεπτή βάση, που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο και σύστημα διαχείρισης καλωδίων, προκειμένου να διατηρείτε το χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο. Η συνδεσιμότητα USB 3.1 Type-C παρέχει φόρτιση και μεταφορά οπτικοακουστικών δεδομένων, μέσω μονής σύνδεσης, για μεγαλύτερη ευκολία και περιορισμένο καλωδιακό χάος. Η τεχνολογία πάνελ SuperClear® IPS προσφέρει ευρυγωνική θέαση και απίστευτα ζωντανά χρώματα,  ενώ η σχεδίαση με λεπτά περιθώρια από 3 πλευρές προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία προβολής σε setups πολλαπλών οθονών. Η προηγμένη, εργονομική σχεδίαση παρέχει μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένων ρυθμίσεων, για βελτιωμένη παραγωγικότητα και μέγιστη άνεση, που περιλαμβάνει άξονα περιστροφή διπλής κατεύθυνσης, καθώς και προσαρμογή ύψους. Χάρη στην εντυπωσιακή δυνατότητα κλίσης 40 μοιρών, οι οθόνες αυτές είναι ιδανικές για χρήστες που προτιμούν να εργάζονται όρθιοι ή για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την οθόνη σε ομαδικές συζητήσεις. Εκτός από την USB 3.1 Type-C, υπάρχουν επιπρόσθετες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως HDMI, DisplayPort, VGA και USB 3.0.

Η VP2458 είναι μία επαγγελματικού επιπέδου, εργονομική, 24 ιντσών οθόνη Full HD, σχεδιασμένη για επαγγελματίες.  Η κάλυψη χρώματος 100% sRGB , σε συνδυασμό με την ακρίβεια χρώματος Delta E <2 παρέχουν ακριβή απόδοση, ενώ η τεχνολογία πάνελ SuperClear® IPS προσφέρει ευρυγωνική θέαση και απίστευτα ζωντανά χρώματα. Η χωρίς περιθώρια από 4 πλευρές σχεδίαση της VP2458, προσφέρει έναν καμβά χωρίς πλαίσιο, για όλες τις δημιουργικές ασχολίες. Οι εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν VGA, HDMI και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση με μία ποικιλία HD και αναλογικών συσκευών.

Όλες οι νέες εργονομικές οθόνες κυκλοφορούν σε φιλική προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενη συσκευασία χαρτιού, που μειώνει το κόστος ανακύκλωσης και αποδίδει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Μία εύκολη στην εγκατάσταση και γρήγορα αποσπώμενη βάση, με βολική χειρολαβή μεταφοράς κάνει εύκολο το out-of-the box setup, ενώ το σύστημα διαχείρισης καλωδίων διατηρεί το χώρο εργασίας καθαρό και απαλλαγμένο από το καλωδιακό χάος. Η εύκολη στη χρήση, ενσωματωμένη endpoint mount επιτρέπει στα client boxes να εγκατασταθούν στην πλάτη της οθόνης, χωρίς να επεμβαίνουν στην εργονομική σχεδίαση, καθιστώντας τις οθόνες ιδανικές για ανάπτυξη σε cloud-based περιβάλλοντα.

Οι VG2455, VG2755 VG2755-2K και VP2458 είναι τώρα διαθέσιμες.