Το Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας Deloitte Alexander Competence Center, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το δεύτερο Code School με την συμμετοχή εξειδικευμένων εκπαιδευτών από την Deloitte Ιταλίας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, τελειόφοιτους και απόφοιτους πληροφορικής και νέους προγραμματιστές. 

Την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δωρεάν από κορυφαία στελέχη του κλάδου αναπτύσσοντας τις τεχνικές τους δεξιότητες και παράλληλα να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στην κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία, θα έχουν οι επίδοξοι προγραμματιστές. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για τέσσερεις εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των συμμετεχόντων του πρώτου Code School εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Η Deloitte αναζητάει υποψήφιους με πάθος για την τεχνολογία και όρεξη για συνεχή μάθηση και αυτοβελτίωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα εξάσκησης στην επίλυση προβλημάτων. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε μία πολυπολιτισμική ομάδα, στην κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών πάνω σε θέματα τεχνολογίας παγκοσμίως. 

Πιο συγκεκριμένα, όσοι σκοπεύουν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Deloitte Code School θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πληροφορικής, Προγραμματισμού ή σχετικού πεδίου ή πρόκειται να το αποκτήσουν εντός του 2020. Παράλληλα, θα πρέπει να γνωρίζουν προγραμματισμό σε γλώσσες όπως Java, JavaScript, C#, Python. Η άριστη χρήση της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας στον γραπτό και τον προφορικό λόγο είναι απαραίτητη. Η γνώση της ιταλικής γλώσσας, η δυνατότητα χειρισμού Cloud Platforms, API και Microservices αποτελούν επιπλέον προσόντα. Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι να εργαστούν στο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας της Deloitte στην Θεσσαλονίκη από το Δεκέμβριο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Code School και για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www2.deloitte.com/gr/en/pages/careers/events/Deloitte-2nd-Code-School.html