Οι παραστάσεις των «Αθηναϊκών Θεάτρων» ξεκίνησαν δυναμικά για την περίοδο 2019-2020 και οι συνδρομητές WIND ONE επωφελούνται με «1+1» εισιτήριο – δώρο σε παράσταση της επιλογής τους στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Μικρό Χορν, Εμπορικόν και Αποθήκη .

Η WIND εξασφάλισε για όλους τους συνδρομητές WIND ONE δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για παραστάσεις από 16/11/2019 σε όλες τις παραγωγές της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα», τη μεγαλύτερη εταιρεία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα. Η WIND έχοντας ως κεντρικό πυλώνα την εξαιρετική εμπειρία πελάτη, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές WIND ONE να κάνουν χρήση της υπηρεσίας 1+1, προσθέτοντας ακόμα ένα προνόμιο στα μοναδικά συνδυαστικά πακέτα επικοινωνίας της.

Η διαδικασία είναι απλή:  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον κωδικό της προσφοράς είτε στέλνοντας SMS, γράφοντας  «ΤΕΧΝΗ ΝΑΙ» στο 1202, είτε κάνοντας login στην εφαρμογή myWIND και στην ενότητα «Μοναδικά προνόμια» όπου μπορούν να βρουν την προσφορά για τα Αθηναϊκά Θέατρα και να επιλέξουν «Θέλω κωδικό». Στη συνέχεια ο κωδικός θα αποσταλεί με SMS στο κινητό του συνδρομητή, ο οποίος θα μπορεί να τον εξαργυρώσει στο www.viva.gr και να κλείσει εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο 13