Οι gamers συνήθως επιθυμούν γρήγορο χρόνο απόκρισης στα παιχνίδια και καθηλωτική δράση για αυτό και αναζητούν μια πανίσχυρη οθόνη, η οποία ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το UltraGear™ 27GL850-B monitor που ξεπερνά κάθε προσδοκία, χάρη στην αξεπέραστη ταχύτητα και τη μοναδική ποιότητα εικόνας. 

Το νέο monitor της LG διαθέτει την τεχνολογία Nano IPS, που επιτυγχάνει εκπληκτική χρωματική απόδοση και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms, στοιχεία που συμβάλλουν σε μια γρήγορη νίκη. Παράλληλα, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, συγκεκριμένα 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3 και χρωματικό εύρος 35% μεγαλύτερο από το sRGB 100%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χρώματα να αποδίδονται με υψηλή πιστότητα και να αναπαράγονται ακόμα πιο ζωντανές σκηνές στο πεδίο της μάχης.

To UltraGear™ Nano IPS monitor έχει δοκιμαστεί από την NVIDIA και είναι επίσημα συμβατό με την τεχνολογία G-Sync®, εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρέμουλο, για ομαλότερη και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Με την τεχνολογία Adaptive-Sync (FreeSync™), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, ενώ με τα 144 Hz, η δράση επί της οθόνης είναι αστραπιαία. Επιπλέον, η λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιεί τη καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο.

Το 27GL850-Β monitor της LG είναι επίσης συμβατό με το πρότυπο HDR10, για την απεικόνιση των λεπτομερειών αποδίδοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και περισσότερο ρεαλισμό. Επιπλέον, με το Black Stabilizer, συγχρονίζονται και φωτίζονται ακόμα και οι πιο σκοτεινές περιοχές, ενώ το σταυρόνημα συμβάλλει στην καλύτερη στόχευση απέναντι στον αντίπαλο.

Τέλος, το συγκεκριμένο monitor διακρίνεται για την τρίπλευρη σχεδίασή του και τη ρυθμιζόμενη βάση, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάξουν την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης. Tο UltraGear™ monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.