Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην παγκόσμια αγορά και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ολοένα αυξανόμενου πελατολογίου της, προχώρησε σε μια στρατηγική επενδυτική κίνηση, δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο Business Unit με εξειδικευμένους Data Engineers.

Η εταιρία στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης στην αγορά του Microsoft Data Platform, τοποθέτησε ως επικεφαλής του νέου τμήματος τον κ. Αντώνη Χατζηπαυλή, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχουν σχεδιάσει & υλοποιήσει καινοτόμες λύσεις καθώς και υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν SQL Server databases, Data Warehouses & BI Solutions, Advanced Analytics with Machine Learning και Artificial Intelligence, που εξυπηρετούν τους τομείς των παγκόσμιων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία, όπως της ενέργειας, του λιανεμπορίου, του ναυτιλιακού και τραπεζικού τομέα.

O κ. Αντώνιος Χατζηπαυλής έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική & διεθνή αγορά, με προϋπηρεσία στον τραπεζικό κλάδο καθώς και σε διακεκριμένες εταιρίες πληροφορικής, τόσο στην συμβουλευτική, στον σχεδιασμό λύσεων όσο και στην εφαρμογή τους. Tα τελευταία 20 χρόνια είναι Microsoft Certified Trainer, κατέχει πληθώρα Microsoft Πιστοποιήσεων και για 10 συναπτά έτη τον τίτλο Μicrosoft Μost Valuable Professional on Data Platform που τον κατατάσσει ανάμεσα στους Global Experts. 

Σχετικά ο κ. Αντώνιος Χατζηπαυλής δήλωσε τα εξής: «Τα δεδομένα έχουν μια ή περισσότερες ιστορίες να διηγηθούν. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να τις αφουγκραστούν. Όλοι εμείς στην Office Line έχουμε ως κύριο στόχο να γίνουμε ο έμπιστος αρωγός σας, για το ταξίδι του πλήρους ψηφιακού σας μετασχηματισμού! »