Με την «στρατολόγηση» έμπειρων στελεχών του χώρου, η εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής αποσκοπεί σε διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και ενίσχυση του portfolio της. 

Η AP Supplies & Media LTD (APSM) ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε υποστηρίζει αδιάκοπα τα κανάλια και τις αλυσίδες λιανικής πώλησης στη χώρα μας. Το πλούσιο προϊοντικό της portfolio περιλαμβάνει συσκευές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, ενώ πρόσφατα ενίσχυσε τη συνεργασία της με το πασίγνωστο IT brand, την MSI. Η έμφαση στις ανάγκες των πελατών της, η ασυναγώνιστή της ευελιξία και η άμεση απόκρισή της σε κάθε απαίτηση είναι χαρακτηριστικά που έχουν χτίσει πολυετείς συνεργασίες αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το retail.

Γιάννης Λουσίδης

Πρόσφατα, δυο αξιόλογα στελέχη με πολυετή πείρα προστέθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το προϊοντικό management νέων brands για την εταιρεία όπως MSI, Creative κ.α. ανέλαβε ο Γιάννης Λουσίδης, τον οποίο γνωρίσαμε από το έργο του ως product και sales manager σε εταιρείες όπως Sony Electronics, TP-Link, Fujitsu Siemens, Γερμανός και πρόσφατα MediaMarkt.

 

Γιάννης Νικολαΐδης

Παράλληλα, έπειτα από 18 έτη ως account manager του δικτύου της Logicom στην Αττική, ο Γιάννης Νικολαΐδης ανέλαβε το ρόλο του sales manager όλων των brands του δικτύου της APSM.