Η Schneider Electric συμμετείχε ως χορηγός στην πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), για τη δημιουργία ηλεκτρολογικού εργαστηρίου για τις ανάγκες δια βίου μάθησης εργοληπτών ηλεκτρολόγων.

Η Schneider Electric πρόσφερε προϊόντα για λύσεις και εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του εργαστηρίου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά και του προέδρου της ΠΟΣΕΗ κ. Αγγουράκη, έγινε η παράδοση των υλικών από τους εκπροσώπους της Schneider Electric, κ. Καρακασίδη, Distributors, Retailers and Electricians Director, κ. Μυλωνά, Sales Engineer, κ. Κυπαρίσση, Sales Engineer και κα Λαζαρίδου, Sales Engineer.

 

Ο κ. Καρακασίδης δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την ΠΟΣΕΗ όσο και το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΒΕ, καθώς με την πρόσκληση αυτή μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία και να αποδείξουμε εμπράκτως για ακόμα μια φορά τη στήριξή μας στον κλάδο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα».