Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Χριστίνα Παρασκευοπούλου ανέλαβε πρόσφατα τη διεύθυνση Εμπορικών Λειτουργιών, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.

Η νέα διευθύντρια Εμπορικών Λειτουργιών της Vodafone Ελλάδας προέρχεται από την εταιρεία ΟΠΑΠ ΑΕ, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Retail Excellence Director, εφαρμόζοντας ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα μετασχηματισμού του λειτουργικού μοντέλου στη λιανική αλυσίδα. 

Νωρίτερα, είχε εργαστεί για εννέα έτη στην εταιρεία Boston Consulting Group (BCG) στην οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της Principal και διαχειριστεί σημαντικά έργα συμβουλευτικής επιχειρήσεων από ένα ευρύ πεδίο τομέων της οικονομίας στη Νότια και Δυτική Ευρώπη. 

Η Χριστίνα Παρασκευοπούλου είναι κάτοχος διδακτορικού στη Βιοφυσική από το Imperial College London. Σπούδασε φυσικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Χριστίνα Παρασκευοπούλου στη διοικητική ομάδα της Vodafone και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την κορυφαία μας προτεραιότητα, αλλά και γνώμονα σε όλα όσα κάνουμε στη Vodafone, έχοντας ως στόχο να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μίας ψηφιακής κοινωνίας, ανοιχτής σε όλους χωρίς αποκλεισμούς. Επιπλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι με την προσθήκη της Χριστίνας, πλέον το 50% των μελών της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας είναι γυναίκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο για την προσφορά του στη Vodafone, καθώς με τη δουλειά του υπήρξε καταλυτικός στη μετεξέλιξη της εταιρείας σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας».