Η σειρά των ηχείων και συστημάτων ήχου της LG Electronics (LG) προσφέρει στους χρήστες ακριβώς αυτό που αναζητούν, εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα ηχομπάρα 2.1 ch SK4D της LG αποδίδει πλούσιο ήχο και ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες που συμβάλλουν σε μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.

Η νέα πρόταση της LG διαθέτει την τεχνολογία Adaptive Sound Control που αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, η ηχομπάρα SK4D μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από το smartphone μέσω Bluetooth, ενώ είναι συμβατή με τηλεχειριστήρια, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεοράσεις της LG, ασύρματα μέσω Bluetooth.

H νέα ηχομπάρα της LG ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και για την ισχυρή απόδοση ήχου, κάνοντας την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών ακόμα πιο συναρπαστική.