H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress,  που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, 29 – 31 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο Hall 2, Street E, Stand 525. 

Οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν στο διεθνές κοινό της έκθεσης, τις ολοκληρωμένες ΙοΤ λύσεις της σουίτας SenseOne για Smart Cities, Connected Buildings, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει η διασύνδεση της SenseOne IoT Platform με το Building Information Modelling της BIM Centers – CCC, για την παροχή πληροφοριών που συμβάλλουν στην βέλτιστη διαχείριση των κτιρίων σε πραγματικό χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιαστούν και οι υπηρεσίες που παρέχει η SingularLogic για την υλοποίηση έργων διασύνδεσης ΙοΤ και Data Analytics με την πλατφόρμα SenseOne, η οποία εξυπηρετεί τη διασύνδεση και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων συσκευών και πληροφοριακών συστημάτων και οπτικοποιεί τα δεδομένα για τη λήψη έγκαιρων αποφάσεων, που συνεισφέρουν στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των πόρων και των υποδομών.

Την εθνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress 2019, διοργανώνει o εθνικός φορέας Enterprise Greece σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (HETIA) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Ο κ. Δημοσθένης Γιαννακουλόπουλος, Commercial Director στη SingularLogic, ανέφερε: «Επενδύουμε σε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που συνεισφέρουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των πελατών μας.  Η τεχνογνωσία και εμπειρία του ομίλου SingularLogic στο χώρο του Internet of Things είναι πλέον διεθνής, με σημαντικά έργα να έχουν ήδη υλοποιηθεί και άλλα να είναι σε εξέλιξη. H συμμετοχή μας στην παγκοσμίως κορυφαία εκδήλωση για Internet of Things, IoT Solutions World Congress, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς συμβάλλει στη στρατηγική διεθνοποίησης των τεχνολογικών λύσεων ΙοΤ που αναπτύσσουμε.»