Ο τομέας καταναλωτικών προϊόντων της  Huawei (Consumer Business Group, CBG) ανακοίνωσε σήμερα ότι για το 2019 έχει μέχρι στιγμής προμηθεύσει την αγορά με 200 εκατομμύρια smartphones, 64 ημέρες νωρίτερα από την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Η προσήλωση της Huawei  στη δημιουργία τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακού σχεδιασμού, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή της στον καταναλωτή , έχει ενισχύσει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους καταναλωτές  παγκοσμίως.

pastedGraphic.png

Μέσα στο 2019 λανσαρίστηκαν μερικά ξεχωριστά προϊόντα, μεταξύ των οποίων η  πολυβραβευμένη σειρά HUAWEI P30, η οποία  έχει ευρέως αναγνωριστεί ως η σειρά με συσκευές που φέρουν τις καλύτερες  φωτογραφικές κάμερες της αγοράς και θεωρούνται κορυφαίες  στην κατηγορία τους. Μεταξύ άλλων διακρίσεων και βραβείων, ο οργανισμός EISA (European Image and Sound Association), ένας όμιλος ο οποίος αποτελείται από 55 έγκυρα περιοδικά ηλεκτρονικών προϊόντων, ανακήρυξε το HUAWEI P30 Pro ως το καλύτερο smartphone για το 2019-2010 (EISA Best Smartphone 2019-2020), έναν τίτλο που η Huawei κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η σειρά HUAWEI Mate 30 αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια. Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Kirin 990 5G SoC, καθώς και το αναγνωρισμένο από το DxOMark σύστημα τετραπλής κάμερας με την πρωτοπωριακή SuperSensing Cine Camera και τον φουτουριστικό σχεδιασμό σε μορφή Halo ring, το HUAWEI Mate 30 Pro έχει χαρακτηριστεί ως «γνήσιο προϊόν-ναυαρχίδα»  από την το Android Authority, ενώ σύμφωνα με το έγκριτο  GSMArena «έχει μία από τις καλύτερες κάμερες που έχουμε δει ποτέ σε smartphone», διαπίστωση που εδραιώνει για ακόμη μια φορά την ηγετική θέση της Huawei στη βιομηχανία των smartphones.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία-ορόσημο, η Huawei ανακοίνωσε τη Συλλεκτική Έκδοση HUAWEI Mate 30 Pro 5G. Το προϊόν, το οποίο θα διαθέτει μνήμη 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 512GB, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διάθεση και σε δύο χρώματα, Forest Green και Orange, από vegan δέρμα. Οι παραγγελίες του μέσω Huawei Vmall θα ξεκινήσουν στην Κίνα το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2019.