Στη σύγχρονη ζωή μας, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι όταν πρόκειται για τον κόσμο γύρω μας. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το Alcatel 3x είναι ο ιδανικός σας σύντροφος, καθώς προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε ένα πλήρες πακέτο.

Εκτός από την εντυπωσιακά ομαλή λειτουργία του, χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, θα απολαύσετε εκπληκτικά οπτικά εφέ μέσω της εκτεταμένης οθόνης HD+ Super Full View και της τριπλής κάμερας. Το Alcatel 3x είναι μια προσιτή συσκευή, όπου οι ζωντανές εικόνες βρίσκονται στο επίκεντρο.

Απολαύστε θέαση υψηλής ευκρίνειας και απορροφήστε κάθε λεπτομέρεια και χρώμα στην μεγάλη οθόνη του Alcatel 3x. Από τη διαδρομή στη δουλειά και παντού ενδιάμεσα, η οθόνη Super Full View 6,52 ιντσών φέρνει την οθόνη σας στη ζωή. Με την αναλογία οθόνης/σώματος 85%, το Alcatel 3x προσφέρει εντυπωσιακή θέαση σε όλους τους χώρους.

Με την τριπλή κάμερα του Alcatel 3x κάντε κάθε στιγμή σας μια ανάμνηση διαρκείας. Είτε πρόκειται για μια στιγμιαία χρονική στιγμή, είτε για μια στιγμή ζωής, η τριπλή κύρια κάμερα 16MP + 8MP + 5MP προσφέρει ανίχνευση σκηνών AI, σούπερ ευρείες γωνίες και bokeh σε πραγματικό χρόνο. Με αυτές τις εντυπωσιακές δυνατότητες φωτογραφίας, αυτή η συσκευή θα αποτελεί την ιδανική βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποτυπώσει όλες τις περιπέτειες της ζωής σας με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Με εντυπωσιακή απόδοση, το Alcatel 3x θα κρατήσει τα πράγματα λειτουργικά ομαλά χάρη στα 64GB και τη μπαταρία 4000mAh που θα σας δώσει την ευκαιρία να ασύρματα και εν κινήσει όλη την ημέρα.

Το Alcatel 3x σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα με την υποστήριξη του Google Lens και του Google Assistant. Μαζί με τους κινούμενους χαρακτήρες AR, το Alcatel διαθέτει μια κομψή εμφάνιση με το γυαλί διπλής όψης 2.5D.

Availability

Αποκτήστε το Alcatel 3x τώρα , με αρχική τιμή  €149.99 EUR, σε Jewelry Black.