Ένας διαφορετικός «Τροχός της Τύχης» βρίσκεται για λίγες μέρες στα καταστήματα WIND και περιμένει τους επισκέπτες είτε είναι συνδρομητές WIND είτε όχι να παίξουν και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Η διαδικασία είναι απλή καθώς το παιχνίδι πραγματοποιείται στις διαδραστικές οθόνες των ανακαινισμένων καταστημάτων WIND με την μορφή τροχού. Όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος ανεξαρτήτως παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, καταχωρώντας μόνο τον αριθμό κινητού τους στην οθόνη μπορούν να παίξουν γυρνώντας τον τροχό και να κερδίσουν πλούσια δώρα! Όσοι επισκέπτες από αυτούς που θα παίξουν, είναι ή γίνουν συνδρομητές WIND ONE στο διάστημα του παιχνιδιού, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, 1 αυτοκίνητο PEUGEOT SUV 2008!

Με γνώμονα πάντα την εξαιρετική εμπειρία πελάτη τα καταστήματα WIND προσφέρουν τον πιο interactive και αποτελεσματικό τρόπο προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας μέσω των δια δραστικών οθονών εξυπηρέτησης. Με τη βοήθεια του φιλικού κι εξειδικευμένου προσωπικού όλοι οι καταναλωτές θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει για να απολαμβάνουν στο μέγιστο το προνόμιο της επικοινωνίας.

Για περισσότερα επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της WIND σε όλη την Ελλάδα.