Κάθε μήνα κάτι νέο έρχεται στο Flames2Go για τους συνδρομητές του F2G της WIND. Αυτόν τον μήνα, την τιμητική της έχει η pizza! Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, δέκα τυχεροί νικητές θα απολαύσουν pizza lartigiano για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς δωρεάν.

Το Flames2Go καλωσορίζει, στο loyalty σχήμα του την lartigiano, το απόλυτο Italian comfort food, με αυθεντικές γεύσεις και χειροποίητο φαγητό. Pizza month από την lartigiano και το F2G για να κερδίσουν οι συνδρομητές απολαυστικές cozy στιγμές στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο!

Οι γευστικές εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς οι διαγωνισμοί «Flames2Go Tastes» θα σου χαρίσουν ένα γευστικό «ταξίδι» στην Ελλάδα! Στιγμές απόλαυσης περιμένουν τους τυχερούς συνδρομητές, όπως μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και ένα δείπνο στο Padrino Skg Food Stories με θέα τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Ούτε η Πάτρα λείπει από τον γευστικό αυτό χάρτη του μήνα, καθώς το Tomos Open Kitchen Bar περιμένει τους τυχερούς νικητές της Αχαϊκής πρωτεύουσας που θα απολαύσουν δημιουργική κουζίνα με πατρινό άρωμα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, το F2G εμπλουτίζει καθημερινά τους διαγωνισμούς και τα δώρα που προσφέρει, ψάχνοντας τον ιδανικότερο τρόπο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνδρομητών της. Η λίστα των νικητών αυξάνεται κάθε μέρα και τα δώρα διαφοροποιούνται συνεχώς. Ο Οκτώβριος, παρ’όλο που είναι αφιερωμένος στην απόλαυση, διατηρεί σαφώς όλη τη γκάμα των κλασσικών πλέον διαγωνισμών του, από το αυτοκίνητο μέχρι τα data.

Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται μέσα από το myF2G app, διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές αλλά και online. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.

1 Δείτε περισσότερα στο https://www.lartigiano.gr/