Με την συμμετοχή πάνω από 1100 tech professionals ολοκληρώθηκε τo ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan, η ετήσια  συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής  που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά στη Θεσσαλονίκη. 

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη GameTech εταιρία στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη με παρουσία σε 6 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αυστρία, Ρουμανία και Πορτογαλία) μέσα από τα δύο brands της, Stoiximan και Betano,  αποτελούσε τον Platinum Sponsor του φετινού TechSaloniki. 

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το περίπτερο της Stoiximan στην έκθεση και ενημερώθηκαν από τα εννέα στελέχη της εταιρείας για τις δυνατότητες του να ανοίξουν νέα career paths στον τομέα της πληροφορικής και να αναζητήσουν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα στην πόλη τους. Παράλληλα συμμετείχαν σε workshop που οργάνωσε η εταιρεία όπου είδαν με ένα διαδραστικό τρόπο τις βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές για την προετοιμασία του βιογραφικού τους  και παρακολούθησαν τρεις ομιλίες στελεχών της.

Με αφορμή την συμμετοχή της εταιρείας στο ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού  της εταιρείας κα. Αλεξάνδρα Λόη σημείωσε «Με τον άνθρωπο να βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Stoiximan, ήταν μεγάλη χαρά μας να γνωρίσουμε πολυτάλαντους νέους και νέες που επιθυμούν να εργαστούν είτε στην Θεσσαλονίκη είτε σε κάποιο άλλο από τα hubs της εταιρείας, σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών με σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης. Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την στρατηγική απόφαση της Stoiximan να αναπτύξει ένα από τα κέντρα δραστηριοποίησης της στην Θεσσαλονίκη.»