Η Riot Games ανακοίνωσε σήμερα το εορταστικό πλάνο για τα 10-Χρόνια  του League of Legends με μια special 10th Anniversary Edition του Riot Pls.

Η μετάδοση του επετειακού stream που έλαβε χώρα στο 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος (διαθέσιμο για επαναπροβολή στο www.leagueoflegends.com), ανακοινώθηκε μια σειρά από νέα project που επεκτείνουν σημαντικά την IP του League of Legends (LoL) και ορίζουν το μέλλον της Riot Games, ως έναν παίκτη πλήρως αφοσιωμένο στο multi-game και στον προγραμματισμό και εμφάνιση multi-genre εκδόσεων. 

Οι εορτασμοί στην Ευρώπη μόλις ξεκίνησαν, με την ανακοίνωση κάποιων από τα πλέον πρόσφατα projects της εταιρείας, που συμβαίνει σήμερα κατά τη διάρκεια του ‘League 10-Year: Live από την Ευρώπη’, του επετειακού live streaming από το ExCeL στο Λονδίνο στις 9.30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: celebrate.leagueoflegends.com

Ακολουθεί αναλυτικά το τι ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του 10ετους επετειακού Riot Pls:

League of Legends

Το LoL εισάγει ένα νέο πρωταθλητή στο Rift, τη Senna. Αρχικά μια από τις πολλές ψυχές που έχουν παγιδευτεί στο Thresh’s lantern και αγαπημένη των fan του παιχνιδιού από την πρώτη εμφάνισή της στην ιστορία του Lucian, η Senna είναι η πιο πρόσφατη εισαγωγή στη λίστα με περισσότερους από 140 πρωταθλητές του LoL και θα ενσαρκώσει μοναδικά ένα marksman-like playstyle. Θα εμφανιστεί στο Public Beta Environment στις 29 Οκτωβρίου και σε live servers στις 10 Νοεμβρίου.

Από τις 22 Οκτωβρίου, οι παίκτες θα γίνουν επίσης μάρτυρες των μεγαλύτερων αλλαγών εδώ και χρόνια στο Summoner’s Rift με την Rise of the Elements, μια σειρά preseason αλλαγών στο παιχνίδι βασισμένες σε ένα από τα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά του, το Elemental Drakes. Οι παίκτες σε live servers θα διερευνήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά sτις 20 Νοεμβρίου.

Για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το LoL θα φέρει πίσω το Ultra Rapid Fire (URF) με full champion select, ένα δημοφιλές, χαοτικά διασκεδαστικό, περιορισμένου χρόνου mode. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα Riot θα αρχίσουν σταδιακά να υποστηρίζουν την αραβική γλώσσα. Και η Riot θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, μια σειρά από εννέα μουσικά άλμπουμ από κάθε εποχή του LoL στις προτιμώμενες streaming μουσικές πλατφόρμες.

Τέλος, ως ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που θα επισκεφτούν το Rift, για 10 ημέρες από τις 17 Οκτωβρίου και μετά, όλοι οι παίκτες με καταγεγραμμένους λογαριασμούς πριν από τις 16 Οκτωβρίου στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος θα λαμβάνουν ένα in-game δώρο κάθε μέρα που θα συνδέονται και θα παίζουν το παιχνίδι, όλο το διάστημα μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, την ημέρα γενεθλίων του Lol.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.leagueoflegends.com
Twitter: @leagueoflegends

Teamfight Tactics Mobile και Rise of the Elements

Το δημοφιλές autobattler της Riot, Teamfight Tactics, έρχεται στα κινητά το πρώτο τρίμηνο του 2020 με προεγγραφή στο Google Play Store από τις 16 Οκτωβρίου. Το TFT είναι παιχνίδι στρατηγικής με 8 παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς champions και items και να αποκλείσουν τους αντιπάλους τους.

Για να εκμεταλλευτεί το εύρος της γνώσης, των πρωταθλητών και των θεματικών του LoL σύμπαντος, το TFT θα κυκλοφορεί τόσο σε PC και σε κινητό νέα σύνολα πρωταθλητών και ικανοτήτων κάθε τρεις – τέσσερις μήνες. Το δεύτερο σετ που θα κυκλοφορήσει στο TFT για PC θα ονομάζεται Rise of the Elements και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο με θέμα τα elementals, δίνοντας στους παίκτες ευκαιρίες να δημιουργήσουν νέες και ενδιαφέρουσες

στρατηγικές με χαρακτήρες και αντικείμενα που δεν έχουμε ακόμη δει. Το Rise of the Elements θα λανσαριστεί στο κοινό του LoL στις 5 Νοεμβρίου.