Η τεχνολογία πολλαπλών επιπέδων της ESET θα κρατάει ασφαλή τα IT συστήματα του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή από εδώ και στο εξής.

Η ESET Hellas ανέλαβε να διατηρεί προστατευμένα από κάθε ψηφιακή απειλή του κυβερνοχώρου τα συστήματα, το δίκτυο και τα δεδομένα  του ιδρύματος, μέσα από τη δωρεά λύσεων ESET Endpoint Protection Standard.

«Προσφέροντας την πιο προηγμένη προστασία κακόβουλου λογισμικού στην αγορά, που έχει αναπτυχθεί από τα 13 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης παγκοσμίως, βοηθάμε το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του: να προάγει τις εικαστικές Τέχνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και να βοηθά το ευρύτερο κοινό να έρθει σε επαφή με τη νεότερη και σύγχρονη τέχνη»,  δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Hellas.

Το ESET Endpoint Protection Standard, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για πολυεπίπεδη προστασία από το malware και ολοκληρωμένη προστασία των endpoint. Με τεχνολογία εντοπισμού με βάση τη συμπεριφορά και υποστήριξη virtualization, η συγκεκριμένη λύση εξαλείφει όλων των ειδών τις απειλές. Το ESET Endpoint Protection Standard παρέχει αποδεδειγμένη προστασία ενώ αφήνει περισσότερους πόρους του συστήματος για βασικά προγράμματα από τα οποία εξαρτώνται οι τελικοί χρήστες καθημερινά, μπλοκάροντας παράλληλα μη εξουσιοδοτημένες συσκευές. Χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνολογία ESET NOD32®, με τις λειτουργίες Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner, είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές, ενώ είναι διαχειρίσιμη μέσω του ESET Security Management Center.