Ακόμη πιο δυναμική κάνει τη παρουσία της η γνωστή αεροπορική εταιρεία.

Singapore Airlines logoΝέες προοπτικές δημιουργούνται, πλέον, στα αεροπορικά ταξίδια. Μία εξ αυτών, θα είναι η δυνατότητα σύνδεσης συσκευών iPod και iPhone στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld, όπως ανακοίνωσε η Singapore Airlines. Αυτό θα είναι εφικτό στα αεροσκάφη AirBus A340-500, τα οποία έχουν διαμορφωθεί για πτήσεις Διακεκριμένης μόνο θέσης στα δρομολόγια μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης, ενώ από τον Αύγουστο θα συμπεριληφθούν στα δρομολόγια μεταξύ Λος Άντζελες και Σιγκαπούρης.  Οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαύσουν τις δικές τους ταινίες και τη δική τους μουσική από το iPod ή το iPhone τους στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld της Singapore Airlines. Σε κάθε κάθισμα υπάρχει οθόνη LCD 15.4 ιντσών η οποία είναι ιδανική για την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών και ταινιών καθώς και ειδικά ακουστικά για τη μείωση του εξωτερικού θορύβου.

«Οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις με τα διαμορφωμένα A340-500 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη δική τους μουσική και τις ταινίες τους από το iPod και το iPhone τους στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld ,” δήλωσε ο κύριος Yap Kim Wah, Senior VicePresident Product & Services, της Singapore Airlines. “Αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα της φιλοσοφίας μας για την ικανοποίηση του πελάτη».

«Το iPod είναι η δημοφιλέστερη συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής και το iPhone είναι ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο, και τα δύο έχουν γίνει απαραίτητα για εκατομμύρια επιβάτες και ταξιδιώτες,» δήλωσε ο κύριος Greg Joswiak, αντιπρόεδρος iPod & iPhone Product Marketing της εταιρίας Apple. «Οι επιβάτες της Singapore Airlines μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τη μουσική τους, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που έχουν αποθηκεύσει στις συσκευές iPod και iPhone μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας του αεροσκάφους».

Η ενσωματωμένη σύνδεση 9 ακροδεκτών στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld με τη χρήση ενός ειδικού καλωδίου υποστηρίζει τη σύνδεση των συσκευών iPod και iPhone μέσω σύνδεσης 30 ακροδεκτών δίνοντας επίσης τη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα θα επιτρέπει τη διακοπή του ήχου για την αναγγελία των ανακοινώσεων και των οδηγιών από το πλήρωμα καμπίνας και τους πιλότους της Singapore Airlines. Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το iPhone σε airplane mode με ασφάλεια μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος του αεροσκάφους.

Η δυνατότητας σύνδεσης των συσκευών iPod και iPhone θα παρέχεται στις απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη με αεροσκάφος A340-500 από τις 15 Μαΐου, και στις απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς Λος Άντζελες από τον Αύγουστο.