Όσο καλός κι αν είναι ο υπολογιστής σας, δίχως μια αξιόλογη οθόνη δεν αποτελεί παρά έναν μεταλλικό όγκο. Δώστε λοιπόν τη δέουσα σημασία στην επιφάνεια που μονοπωλεί την προσοχή σας αρκετές ώρες κάθε μέρα… 

HP EliteDisplay E243p Sure View: Όταν τα δεδομένα σας είναι… για τα μάτια σας μόνο! 


Αν στον εργασιακό σας χώρο δεν σπανίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα προς την οθόνη σας, η τεχνολογία Sure View 3ης γενιάς χαρίζει στα δεδομένα που παρελαύνουν σε αυτήν την απαιτούμενη προστασία. Η 23.8 ιντσών οθόνη της HP δεν επιτρέπει στους… περαστικούς να δουν το περιεχόμενό της, ενώ αντίθετα εξασφαλίζει στον χρήστη που κάθεται μπροστά της κρυστάλλινη Full HD εικόνα. Με ανεπαίσθητα micro-edge bezels στις τρεις πλευρές της, μπορεί να ενσωματωθεί σε διατάξεις πολλαπλών monitors και χάρη στο πολυτάλαντο stand της, μπορεί να ρυθμιστεί με όποιον τρόπο θέλετε (tilt, swivel, pivot, height).

HP EliteDisplay E243d Docking Monitor: Δώστε στο laptop σας την επιφάνεια εργασίας που του αξίζει

Ένας φορητός υπολογιστής μπορεί να προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, μα τα προβλήματα ξεκινούν όταν επιστρέψετε στο γραφείο, όπου αυξάνονται κατακόρυφα οι απαιτήσεις για συνδεσιμότητα, μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, τηλεδιασκέψεις και εντατική χρήση ενός πιο εργονομικού πληκτρολογίου. Η οθόνη HP EliteDisplay E243d Docking Monitor δίνει λύση, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε ένα κέντρο ελέγχου που εξοπλίζει το laptop σας με τις αρετές ενός desktop. Με διαγώνιο 23.8 ιντσών και Full HD IPS πάνελ, η καλαίσθητη οθόνη της HP μπορεί να συνδεθεί άμεσα με ένα και μοναδικό καλώδιο στον φορητό σας υπολογιστή, χαρίζοντάς σας μια σαφώς πιο… ευρύχωρη προβολή των εφαρμογών σας. Ταυτόχρονα, λειτουργεί και ως docking station, προσθέτοντας 4 USB 3.0 θύρες, είσοδο και έξοδο ήχου, RJ-45 θύρα δικτύου, DisplayPort out, HDMI, VGA, USB-C και USB-A στο σύστημά σας. Η ενσωματωμένη pop-up web κάμερα επιτρέπει τηλεδιασκέψεις με υψηλή ποιότητα video, ενώ ο σχεδιασμός της οθόνης με ελάχιστα micro-edge bezels στις τρεις πλευρές της, επιτρέπει τη σύνδεση πολλαπλών οθονών για απαιτητικούς χρήστες. Το εργονομικό της stand μπορεί να περιστραφεί με όλους τους τρόπους (tilt, swivel, pivot) και να ρυθμιστεί στο ύψος που σας εξυπηρετεί. Στήστε το «στρατηγείο» σας και απλά συνδέστε το κάθε φορά με ένα μοναδικό καλώδιο στο laptop!

HP DreamColor Z32x UHD 4K: Η μεγαλύτερη οθόνη HP DreamColor που έχει υπάρξει 

Με διαγώνιο 31.5 ιντσών (80,01 εκατοστά), πρόκειται για τη μεγαλύτερη Ultra HD 4K οθόνη που έχει δημιουργήσει η HP μέχρι σήμερα. Ενσωματώνει τη βραβευμένη τεχνολογία HP DreamColor για πιστή χρωματική απόδοση 10 bit, κάλυψη φάσματος sRGB, BT709 και Adobe RGB με βαθμονόμηση χρωμάτων από την πρώτη στιγμή. Ιδανική για επαγγελματίες της εικόνας και όχι μόνο, η οθόνη HP DreamColor Z32x έρχεται με τη συνδεσιμότητα που απαιτεί κάθε χρήστης που στηρίζει την ποιότητα της δουλειάς του πάνω της: θύρες HDMI, mDP, DP, MHL και διανομέας USB 3.0 που περιλαμβάνει θύρα γρήγορης φόρτισης. Τέλος, η οθόνη υποστηρίζει έως 4 ταυτόχρονες τροφοδοσίες πηγών εικόνας με τις δυνατότητες picture-in-picture ή picture-by-picture.