Αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων δικτύωσης για περισσότερα από 23 χρόνια, η TP-Link διευρύνει την σειρά προϊόντων smart home με μια καινούρια entry-level μάρκα, την Tapo.

Για αυτούς που ανακαλύπτουν τώρα τις τεχνολογίες smart home, η Tapo θα μπορέσει να τους κάνει τη ζωή πιο έξυπνη, εύκολη και περισσότερο ασφαλή. Η Tapo είναι η απάντηση της TP-Link στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις smart home, οι οποίες να είναι απλές και όσο πιο οικονομικά αποδοτικές γίνεται.

Ανάμεσα στα καινούρια προϊόντα, το Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το σπίτι σας και να σας κρατάει σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με αυτήν τη μικρή, αλλά ιδιαίτερα ισχυρή, συσκευή θα μπορείτε πάντα να βλέπετε στο σπίτι σας ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. 

Εξαιρετικές Λήψεις

Εξοπλισμένη με ανάλυση 1080p, οριζόντιο εύρος 360°, κάθετο εύρος 114° και λειτουργία νυκτός μέχρι και τα 9 μέτρα, το Tapo C200 προσφέρει υψηλής ποιότητας ορατότητα. Μπορείτε να δείτε ό,τι επιθυμείτε καθαρά και με ευκρίνεια, ημέρα και νύχτα. 

pastedGraphic.png

Αναγνώριση Κίνησης και Άμεσες Ειδοποιήσεις 

Ανησυχείτε για την πιθανότητα κάποιος να μπει στο σπίτι σας ή να κλέψει τα πράγματά σας; Τοποθετήστε την κάμερα, έτσι ώστε να κοιτάει προς την είσοδο του σπιτιού σας, του γκαράζ ή του υπογείου σας, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας. Μπορείτε, ακόμα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, όταν υπάρχει κινητικότητα στο σπίτι. Αν χρειαστεί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα φώτα και ήχο, ώστε να τρομάξετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. 

Ίσως να υπάρχουν φορές που θα χρειαστεί να προσέχετε την οικογένειά σας. Να ελέγχετε το μωρό κατά διαστήματα, καθώς επιτέλους έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Και μην ξεχάσετε τους τριχωτούς σας φίλους. Σιγουρευτείτε, ότι τα κατοικίδιά σας δεν δημιουργούν μπελάδες και ότι το άτομο που τα προσέχει τους φέρεται σωστά ή χρησιμοποιείστε την λειτουργία two-way audio για να τα σηκώσετε από τον καναπέ.